Antena 3 CNN Actualitate Totul despre moartea regretatului actor Bogdan Stanoevici. S-a stins pe patul de spital, înainte de a împlini 63 de ani

Totul despre moartea regretatului actor Bogdan Stanoevici. S-a stins pe patul de spital, înainte de a împlini 63 de ani

Bogdan Stanoevici a murit în aceasta dimineață. Actorul a murit în spital, unde se afla internat de la jumătatea lunii decembrie. Iniţial a fost diagnosticat cu COVID-19 şi a fost tratat în alt centru. Bogdan Stanoevici a fost intubat pe 16 decembrie, în stare gravă, iar după două zile a fost mutat pe secția ATI, unde s-ar fi ales și cu o infecție nosocomială.

Totul despre moartea regretatului actor Bogdan Stanoevici. S-a stins pe patul de spital, înainte de a împlini 63 de ani
de Georgiana Adam    |    12 Ian 2021   •   16:40

Bogdan Stanoevici a fost ministrul Românilor de Pretutindeni în guvernul Victor Ponta, manager al Circului Metropolitan și candidat la alegerile prezidențiale din 2019.

Prietenii şi apropiaţii şi-l amintesc pe Bogdan Stanoevici ca fiind un om puternic, un coleg bun şi o persoană care a depăşit orice obstacol al vieţii.

Pe 24 decembrie, Bogdan Stanoevici a fost preluat de la Spitalul ”Sf. Pantelimon” din Capitală, iar apoi a fost transferat la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu, unde a suferit mai multe intervenții chirurgicale.

Acolo, viața fostului ministru era în mâinile echipei coordonate de prof. dr. Șerban Bubenek.

Bogdan Stanoevici a fost trecut pe oxigenare extracorporală, o intervenție delicată, realizată prin procedura ECMO, în scopul de a-i pune plămânii în repaos total pentru o perioadă de 7-15 zile.

“Aceste două săptămâni sunt critice, însă medicii speră ca plămânii afectați aproape integral să redevină funcționali. În continuare, este în stare gravă”, au dezvăluit surse medicale la acel moment.

Bogdan Stanoevici, intubat pe 16 decembrie

Bogdan Stanoevici a fost intubat pe 16 decembrie, în stare gravă, iar după două zile a fost mutat pe secția ATI, unde s-ar fi ales și cu o infecție nosocomială

La începutul lunii noiembrie, Bogdan Stanoevici declara că nu poartă mască de protecție împotriva infecției cu coronavirus pentru că este ”sănătos”.

Acesta afirma că și-a făcut lunar testul anti-COVID, iar toate au ieșit negative.

Apropiaţii sunt în continuare în stare de şoc la aflarea veştii că actorul s-a stins din viaţă cu câteva zile înainte de a împlini vârsta de 63 de ani.

Bogdan Stanoevici a jucat în numeroase piese de teatru şi a apărut în mai multe emisiuni.

Bogdan Stanoevici: ''Spitalele din România sunt focare de infecţie

Totodată, actorul spunea că spitalele din România sunt o adevărată sursă de infecţie şi îi acuza pe politicieni că nu au construit spitale noi.

Actorul a murit la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală unde era internat la secția ATI a spitalului.

×
Subiecte în articol: Bogdan Stanoevici actor moarte COVID-19
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close