Antena 3 CNN Actualitate Moarte bizară la Bârlad. Un bărbat a fost ucis de un dulap

Moarte bizară la Bârlad. Un bărbat a fost ucis de un dulap

Un bătrân din Bârlad, în vârstă de 70 de ani, şi-a găsit sfârşitul într-un mod ciudat. O rudă venită în vizită l-a găsit în propria locuinţă fără suflare.

Moarte bizară la Bârlad. Un bărbat a fost ucis de un dulap
Sursa foto: Facebook/SMURD
de Gabriel Dano    |    15 Mar 2022   •   18:23

Din primele verificări, se pare că un corp de mobilier s-a desprins din perete şi l-a lovit în cap pe acesta, provocându-i un traumatism cranio-cerebral care i-a fost fatal.

Medicii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vaslui nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viaţă. Aceştia au stabilit că decesul a survenit în urma unui traumatism cranio-cerebral grav produs prin strivire.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru moarte suspectă şi fac cercetări pentru a stabili circumstanţele exacte în care a survenit decesul bătrânului.

Caz bizar la Botoșani. S-a dus la Urgențe cu o durere la deget, dar a murit la scurt timp

Tragedie la Botoșani în timpul unui consult care ar fi trebuit să fie cât se poate de banal.

Un bătrân în vârstă de 90 de ani a murit după ce s-a prezentat în sectorul Primiri-Urgențe de la spitalul botoșănean. Acesta acuza o durere de la un deget, potrivit realitateadebotosani.net.

La scurt timp după ce medicii l-au preluat pentru a-l consta și a-i oferi îngrijiri medicale, bătrânul de 90 de ani a intrat în stop cardio-respirator. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic de cât să declare decesul acestuia.

Acesta suferea de afecțiuni cronice.

 

 

×
Subiecte în articol: Barlad
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close