Antena 3 CNN Actualitate Moarte cruntă. O bătrână de 77 de ani a fost înjunghiată de cinci ori în torace

Moarte cruntă. O bătrână de 77 de ani a fost înjunghiată de cinci ori în torace

Moarte cruntă. O bătrână de 77 de ani a fost înjunghiată de cinci ori în torace
Sursa foto: Foto: almanar.com.lb
02 Iun 2012   •   09:44

O bătrână de 77 de ani, din Curtea de Argeş, a fost găsită moartă, vineri seară, înjunghiată de cinci ori în torace, anchetatorii având deja un cerc de suspecţi din care fac parte membri ai familiei şi prieteni ai acesteia şi stabilind că femeia vânduse de curând o casă în Câmpulung Muscel.
   
"Bătrâna locuia singură în apartamentul situat la parterul unui bloc din cartierul Ivancea, strada Valea Iaşului. A fost descoperită moartă de către fiica sa, care venise în vizită. Era decedată în dormitor, înjunghiată cu cinci lovituri în zona toracică. Primele date arată că a fost înjunghiată în baie, de unde victima s-a târât până în dormitor", a declarat procurorul Alexandru Petre, de la Parchetul Tribunalului Argeş.
   
Potrivit sursei citate, anchetatorii au în acest moment un cerc de suspecţi din care fac parte membri ai familiei şi apropiaţi ai bătrânei.
   
Poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea procurorului criminialist, fiind ridicate toate probele găsite în apartamentul victimei.
   
Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la morgă de către un echipaj al Serviciului Medico Legal Argeş, în vederea efectuării necropsiei şi stabirii cauzelor morţii.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close