Antena 3 CNN Actualitate Moarte cumplită pentru medicul Orsolya Benedek. Detalii înfiorătoare ale anchetei

Moarte cumplită pentru medicul Orsolya Benedek. Detalii înfiorătoare ale anchetei

Moarte cumplită pentru medicul Orsolya Benedek. Detalii înfiorătoare ale anchetei
18 Dec 2016   •   17:11

Doctoriţa Orsolya Benedek, în vârstă de 32 de ani, dată dispărută în urmă cu o săptămână din parcarea unui supermarket din Mureș, a fost găsită îngropată în curtea concubinului său. Femeia plecase de bunăvoie către locuința criminalului, scrie Libertatea.

Polițiștii din Mureș au reușit s-o identifice, după o săptămână de căutări, pe doctorița dispărută  după ce s-ar fi dus la cumpărături. Orsolya Benedek, a fost dată în urmărire generală, iar polițiștii au găsit-o ieri îngropată în curtea unui bărbat de 27 de ani din comuna Corunca, din Mureș, care a devenit suspect de crimă.  Potrivit unor surse din cadrul anchetei, bărbatul, care ar fi fost chiar concubinul victimei, ar fi recurs la acest gest din gelozie.

”Moartea victimei a survenit înainte de a fi îngropată într-un canal din curtea casei. Potrivit raportului medico legal, femeia a fost supusă unor acte de violență înainte de a fi ucisă, cel mai probabil din gelozie”, ne-a declarat un reprezentant al Poliției Mureș.

Tot din primele date ale anchetei reiese faptul că doctorița ucisă ar fi plecat de bunăvoie cu mașina suspectului, o dubiță albă, spre locuința acestuia, moment surprins de camerele de supraveghere ale supermarketului. Orsolya Benedek era profesor universitar la Facultatea de Medicină Târgu Mureș și lucra la Secția de terapie Intensivă a Spitalului Județean Mureș.

Dosarul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş, care face cercetări pentru omor.

×
Subiecte în articol: medic crima rapire detalii ancheta
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close