Antena 3 CNN Actualitate Moarte stupidă în Olt! Un tânăr a fost ucis lângă propria mașină, în timp ce aștepta să treacă trenul, la barieră

Moarte stupidă în Olt! Un tânăr a fost ucis lângă propria mașină, în timp ce aștepta să treacă trenul, la barieră

Un tânăr care aştepta să treacă trenul, la barieră, lângă propria maşină, a fost ucis de un şofer beat şi fără permis, în Olt.

Moarte stupidă în Olt! Un tânăr a fost ucis lângă propria mașină, în timp ce aștepta să treacă trenul, la barieră
27 Ian 2020   •   11:58

Incidentul s-a petrecut luni dimineaţa în localitatea Şopârliţa, pe DJ 644, la trecerea la nivel cu calea ferată.

Acolo, un bărbat fără permis de conducere auto şi aflat sub influenţa alcoolului a intrat cu autoturismul, cu viteză, în coloana de autovehicule care aşteptau să treacă un tren, și l-a ucis astfel pe tânărul de 26 de ani, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.

Ea a precizat că persoana decedată, un tânăr de 26 de ani, precum şi persoana rănită, un bărbat de 35 de ani, se aflau în afara maşinilor oprite la trecerea la nivel cu calea ferată.

"În aceasta dimineaţă, pe Drumul Judeţean 644, la trecerea la nivel cu calea ferată din comuna Sopârliţa s-a produs un accident rutier grav, soldat cu decesul unui bărbat, de 26 de ani, şi rănirea altui bărbat, de 35 de ani. Din primele cercetări se pare ca accidentul s-a produs pe fondul consumului de alcool", a spus Alexandra Dicu.

Cele două victime au fost accidentate de un autoturism lovit în spate de o autoutilitară în care a intrat maşina condusă de bărbatul fără permis.

Bărbatul care ar fi provocat accidentul a fugit de la faţa locului, însă a fost prins de persoanele aflate în zonă, a mai precizat Alexandra Dicu.

"Un bărbat, de 50 de ani, din comuna Şopârliţa, care nu deţine permis de conducere, în timp ce ar fi condus un autoturism, nu a redus viteza şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară oprită în coloana la trecerea la nivel cu calea ferată. În urma impactului, autoutilitara a fost proiectata în autovehiculul din faţa sa, ocazie cu care a acroşat doua persoane aflate în afara autovehiculelor, respectiv doi bărbaţi, de 26 şi de 35 de ani, ambii din comuna Baldovineşti. Bărbatul de 26 de ani a decedat. După producerea evenimentului, conducătorul auto a fugit, dar a fost prins de cetăţenii prezenţi în zonă", a adăugat Alexandra Dicu.

×
Subiecte în articol: bariera cfr
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close