Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a fost găsit mort pe acoperișul unui bloc din București! Avea picioarele legate

Un bărbat a fost găsit mort pe acoperișul unui bloc din București! Avea picioarele legate

Moarte suspectă în București. Un bărbat a fost găsit decedat pe acoperișul unei clădiri din Capitală.

Un bărbat a fost găsit mort pe acoperișul unui bloc din București! Avea picioarele legate
Sursa foto: Pixabay
de Carmina Pricopie    |    15 Mar 2024   •   12:47

Potrivit primelor informații, bărbatul ar fi fost legat la picioare. 

”Trupul bărbatul a fost găsit de câțiva muncitori care au urcat pe acoperișul unui bloc din zona Vitan pentru a efectua niște lucrări. 

Aceștia au găsit trupul bărbatului, care era legat la picioare. 

Din primele investigații făcute de anchetatorii care au izolat deja zona, bărbatul ar avea în jur de 50 de ani. Deocamdată acesta nu a fost identificat. 

În acest moment se iau în calcul toate variantele, inclusiv o sinucidere, având în vedere că bărbatul nu avea mâinile legate, iar la fața locului s-au găsit semne potrivit cărora bărbatul ar fi încercat să îți ia viața. Anchetatorii iau în calcul, totodată, varianta unei crime. 

Urmează ca anchetatorii să facă mai multe audieri și să strângă mai multe probe de la fața locului”, a explicat Carmina Pricopie, senior editor Antena 3 CNN.

Din primele informații, acesta ar fi cetățean francez.

”La data de 15 martie 2024,  Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 11 Poliție fost sesizată, prin sistem 112, cu privire la faptul că, pe terasa unui bloc din Sectorul 3, s-ar afla o persoană decedată.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității și un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul persoanei în cauză, un bărbat, cetățean străin, în vârstă de 55 de ani.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea continuării cercetărilor și stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

De asemenea, trupul neînsuflețit urmează să fie transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, se arată în comunicatul Poliției. 

×
Subiecte în articol: București cadavru
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close