Antena 3 CNN Actualitate Moarte suspectă a unei românce de 40 de ani din Roma. Anchetatorii sunt în impas

Moarte suspectă a unei românce de 40 de ani din Roma. Anchetatorii sunt în impas

O româncă de 40 de ani a murit zilele trecute, după ce a fost internată într-un spital din Roma, cu răni grave. Femeia, care a venit singură la spital, le-a spus medicilor că ar fi fost bătută şi violată de alţi doi români pe care nu-i cunoaşte. Totuși, anchetatorii spun că varianta ei nu se verifică.

Moarte suspectă a unei românce de 40 de ani din Roma. Anchetatorii sunt în impas
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    29 Ian 2021   •   21:00

Starea sa era foarte gravă și, din păcate, după două săptămâni, medicii au fost nevoiți să se dea bătuți. Din cauza nenumăratelor lovituri încasate, românca avea mai multe oase rupte, însă cel mai grav a fost faptul că organele interne au fost afectate în urma bătăii suferite.

„Doi bărbaţi m-au atacat, au încercat să mă violeze, iar eu am încercat să mă apăr. Eram la serviciu, iar ei erau români ca şi mine. Mai multe nu vă pot spune, pentru că nu-i cunoşteam”, a spus femeia, înainte de a intra în comă.

Medicii au luat în calcul şi o altă variantă și anume că românca ar fi fost bătută chiar de soţul ei. Faptul că s-a prezentat la spital după aproape o săptămână de la momentul bătăii îi face pe anchetatori să ia în considerare această pistă.

În realitate, violenţele au lăsat urme grave, iar starea femeii nu s-a ameliorat, astfel că s-a văzut nevoită să se prezinte la spital. Oamenii legii înclină spre această variantă după ce și vecinii femeii au mărturisit că aceasta era bătută frecvent de soţul său și chiar ei ar fi fost nevoiți să sune la Poliție din cauză că bărbatul ei era extrem de violent.

Deocamdată, însă, anchetatorii nu au toate elementele pentru a demonstra că soțul femeii este cel care i-a cauzat femeii rănile care au dus în final la moartea sa.

Potriit presei italiene, ancheta evoluează greu și şansele de a fi finalizată cu succes sunt destul de mici.

×
Subiecte în articol: roma Italia romanca
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close