Antena 3 CNN Actualitate Moartea groaznică a celor trei tinere din incendiul din Constanţa a lăsat în urmă întrebări fără răspuns. Părinţii fetelor vor ca vinovaţii să plătească

Moartea groaznică a celor trei tinere din incendiul din Constanţa a lăsat în urmă întrebări fără răspuns. Părinţii fetelor vor ca vinovaţii să plătească

Moartea groaznică a celor trei tinere din incendiul din Constanţa a lăsat în urmă întrebări fără răspuns. Părinţii fetelor vor ca vinovaţii să plătească
de O.P.    |    08 Apr 2014   •   05:39

Cele trei fete moarte în groaznicul incendiu de la restaurantul Beirut din Constanţa vor fi conduse mîine pe ultimul drum. Între timp, anchetatorii încearcă să-i găsească pe vinovaţii pentru tragedie.

Rudele victimelor spun că de vină ar fi proprietarul restaurantului, dar şi condiţiile în care lucrau cele trei fete. De vină ar fi şi pompierii, spun oamenii, pentru că nu ar fi vrut să intervină la etaj, acolo unde era vestiarul.

Îndurerate, rudele şi apropiaţii Mihaelei, una dintre tinerele moarte în incendiul de la restaurantul "Beirut", au vegheat toată noaptea la căpătîiul ei.

Tragedia i-a marcat pe toţi cei care au cunoscut-o pe tînără. Unii dintre ei erau în faţa restaurantului în flăcări atunci cînd au aflat că Mihaela a murit.

Colegii şi rudele victimelor nu îşi explică de ce, dintr-un local plin cu clienţi, singurele care nu au reuşit să se salveze au fost cele 3 fete. 

Familiile tinerelor spun că patronul localului ar fi trebuit să se asigure că toţi angajaţii au fost evecuaţi în momentul în care a izbucnit incendiul.

Familia fetei care era din Constanţa va primi ajutor de la primărie pentru înmormântare.

Legiştii au stabilit că, atât dansatoarea cât şi cele două cântăreţe şi-au pierdut viaţa din cauza intoxicarii cu monoxid de carbon.

×
Subiecte în articol: incendii
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close