Antena 3 CNN Actualitate Mobilizare impresionantă în Sectorul 6, Bucureşti, după cutremurele din Turcia | Ce donaţii s-au strâns

Mobilizare impresionantă în Sectorul 6, Bucureşti, după cutremurele din Turcia | Ce donaţii s-au strâns

Mobilizare impresionantă în Sectorul 6, Bucureşti acolo unde sunt strânse donații pentru victimele cutremurului din Turcia. Primarul Ciprian Ciucu a explicat cum pot participa bucureștenii la aceasta campanie de ajutor.

Mobilizare impresionantă în Sectorul 6, Bucureşti, după cutremurele din Turcia | Ce donaţii s-au strâns
Sursa foto: Profimedia
de Claudia Popovici    |    12 Feb 2023   •   17:05

"Da, oamenii s-au mobilizat. Colegii mei din primărie s-au mobilizat și au făcut donații atât în produse, cât și în bani.

În special DGASPC, prin magazinul nostru social exchange, care este în această perioadă dedicat acestei activități, a achiziționat haine în special pentru copii, pături, alimente, conserve, produse de igienă și orice le-ar putea face suferință mai ușoară în aceste zile.

În acest moment au fost împachetate, puse în cutii și sunt trimise la TICA la Agenția de Cooperare Turcă pentru a fi duse în Turcia.

Vom continua cu siguranță și le mulțumesc foarte mult locuitorilor din sectorul 6 pentru mobilizare. Atâta timp cât va fi nevoie, noi vom menține această activitate deschisă.

În special este vorba de cam orice se poate dona, vă dați seama, pentru că ce se întâmplă acolo este efectiv tragic și au nevoie de produse care să le amelioreze traiul zilnic, pentru că acei oameni nu mai au nimic în acest moment.

Deci e foarte bine să donăm încălțăminte, să donăm haine, să donăm pături, să donăm produse, medicamente, antibiotice, orice se poate se poate dona", a spus la Antena 3 CNN, Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 din Bucureşti. 

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close