Antena 3 Actualitate Mobilizare pentru fetița abuzată de autorități. Sute de oameni au ieșit în stradă și scandează „Uniți pentru Sorina”

Mobilizare pentru fetița abuzată de autorități. Sute de oameni au ieșit în stradă și scandează „Uniți pentru Sorina”

de Claudia Simion    |    22 Iun 2019   •   22:08
Mobilizare pentru fetița abuzată de autorități. Sute de oameni au ieșit în stradă și scandează „Uniți pentru Sorina”
Sursa foto: foto- captură Antena 3

Sute de oameni au ieșit în stradă pentru a protesta față de modul abuziv în care fetița de opt ani din Baia de Aramă a fost luată din casa în care a crescut de către procurori. Oamenii au ieșit în stradă să o susțină pe familia în care a crescut Sorina.

Pe internet sunt petiții, toată lumea vine cu păreri. 

În fața Primăriei din Baia de Aramă s-au strâns sute de oameni, care scandează de la ora 19 că o vor pe Sorina înapoi să crească alături de familia care a crescut-o. 

La un moment dat, în Baia de Aramă a ajuns o coloană de 70 de autoturisme. Toți aveau pe mașini mesajul „Uniți pentru Sorina”. 

Primarul din Baia de Aramă - „Cred că orice om din lumea asta a rămas impresionat de ce i s-a întâmplat Sorinei. Oamenii au decis să se solidarizeze și să fie alături de familia Sorinei, dar mai ales să protesteze împotriva abuzurilor făcute de instituții ale statului. Până în acest moment nu a existat nicio măsură luată. E clar că e un abuz”. 

×
Subiecte în articol: oameni proteste Baia de Arama

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close