Antena 3 CNN Actualitate Modernizarea bulevardului bucureştean Tudor Vladimirescu a fost finalizată, după întârzieri de 3 ani

Modernizarea bulevardului bucureştean Tudor Vladimirescu a fost finalizată, după întârzieri de 3 ani

Modernizarea bulevardului bucureştean Tudor Vladimirescu a fost finalizată, după întârzieri de 3 ani
Sursa foto: Foto: Antena 3
28 Aug 2010   •   15:54

Bucureştenii au încă un bulevard lărgit şi modernizat. Vechiul Bulevard Tudor Vladimirescu are acum o bandă în plus pe sens, spaţii verzi şi trotuare mai largi. Primarul general Sorin Oprescu speră ca nouă arteră să mai descongestioneze traficul din zonă.

Bulevardul Tudor Vladimirescu face parte din inelul principal de circulaţie al Municipiului Bucureşti şi este delimitat de Calea 13 Septembrie şi Calea Rahovei.

Bulevardul a mai câştigat câte o bandă pe sens, trotuarele au fost lărgite şi au acum 5 metri iar sensurile de mers sunt despărţite de un spaţiu verde. Lucrările au fost întârziate aproape 3 ani din cauza exproprierilor.

În total, modernizarea a costat aproape 4 milioane de lei. Pentru închiderea inelului principal de circulaţie, Sorin Oprescu vrea să mai construiască un pasaj denivelat subteran la Piaţa Sudului, pe lângă finalizarea lucrărilor la Pasajul Basarab.

Antena 3

 

×
Subiecte în articol: bulevard modernizare
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close