Antena 3 CNN Actualitate Mohammad Murad face acuzaţii grave la adresa lui Ludovic Orban: ''A fost foarte clar că este o comandă!''

Mohammad Murad face acuzaţii grave la adresa lui Ludovic Orban: ''A fost foarte clar că este o comandă!''

Scandal uriaş la malul mării după alegeri. Este dosar penal în cazul în care este implicat miliardarul Mohammad Murad, după ce un apropiat al său a fost depistat cu maşina plină de bani. Sunt acuzaţii de încercare de corupere a alegătorilor, pe care candidatul la Primăria Mangalia le neagă. Acesta lansează, în schimb, acuzații extrem de grave la adresa premierului.

Mohammad Murad face acuzaţii grave la adresa lui Ludovic Orban: ''A fost foarte clar că este o comandă!''
de Georgiana Adam    |    29 Sep 2020   •   14:35

Moammad Murad, candidat la Primăria Mangalia a oferit informaţii în exclusivitate la Antena 3 cu privire la ce s-a întâmplat în cursul zilei de duminică.

''Până duminică au fost două încercări cu dosare. Primul a fost  cu pachete care au fost date înainte de campanie, nefondate. Chiar este un abuz din partea celor care au încercat să îmi strice mie imaginea. Al doilea, cu niște promisiuni electorale care sunt foarte legale. Am primit de la BEC după două zile că sunt legale și că cei de la poliție erau obligați să le înapoieze. Toate sunt niște încercări foarte clare pentru mine.

Nu am luptat cu actualul primar, am luptat direct cu persoane sus puse, mă refer aici la domnul Orban care a dat direcții, să nu iasă Murad. Eu nu înțeleg!

Acest lucru arată foarte clar că există o problemă majoră în România. Nu suntem lăsați ca oameni de afaceri să intrăm în politică. Nu am vrut să intru în politică, am vrut în administrație, era cu totul altceva (...)

A fost foarte clar că este o comandă din partea PNL. Ludovic Orban ştia de această situaţie din Mangalia

(...) Astea sunt abuzuri marca personală a lui Orban.

Omul de afaceri a oferit explicaţii despre suma de bani pe care poliţiştii au găsit-o în maşina unui membru al staff-ului său de campanie.

Banii aveau un precontract să cumpere o maşină. Eu nu ştiam nimic de acest lucru, încât proprietarul trebuia să plece în Germania luni dimineaţa. Aşa am înţeles de la colegul meu. Habar n-aveam că sunt bani (...) Nu există nicio dovadă că banii au legătură cu mita (...) Toate sunt făcături ca să câştige actualul primar.

Este trist pentru Mangalia, nu doar pentru mine. E trist să se întâmple aşa în România şi acest lucru garantează clar că nicio investiţie în România nu poate să fie garantată, nu de noi, oameni de afaceri, de anumite instituţii care trebuie să ne apere într-un fel sau altul. (...) Este o făcătură cap coadă. Se vede foarte clar că mafia din Mangalia continuă și în aceste momente. Nu îmi este teamă. Eu știu foarte bine că sunt curat și nu am avut probleme cu legea, de 30 de ani. Nu știam că în politică așa se fac lucrurile'', a spus Mohammad Murad, în exclusivitate la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Mohammad Murad Orban
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close