Antena 3 CNN Actualitate El este Anatolie, moldoveanul decedat în accidentul aviatic din Sudan. Bărbatul a lăsat în urma sa trei copii orfani

El este Anatolie, moldoveanul decedat în accidentul aviatic din Sudan. Bărbatul a lăsat în urma sa trei copii orfani

Anatolie Ungureanu este moldoveanul care și-a pierdut viața în accidentul aviatic din Sudan. Bărbatul avea 35 de ani de experiență.

El este Anatolie, moldoveanul decedat în accidentul aviatic din Sudan. Bărbatul a lăsat în urma sa trei copii orfani
Sursa foto: capitalpost.ng | unimedia.info
de Ioana Mircea    |    25 Iul 2023   •   20:34

Anatolie Ungureanu era șef tehnic cu o experiență de 35 de ani în spate, specializat în aparatura electronică de bord și licențiat pentru mai multe tipuri de aernove, AN-26, AN-28, AN-32, TU-134, linia Airbus 320.

Acesta a activat zeci de ani în cadrul companiei Air Moldova, iar recent și-a luat câteva luni libere, ca să câștige un ban în plus. Din păcate, bărbatul a murit în urma unui accident aviatic, în Sudan, alături de alte opt persoane.

"Un tătic a trei copii, un șef tehnic excepțional. Anul acesta ar fi ieșit la pensie, până atunci avea nevoie de o mână de ajutor. Iar la noi, mâna nu ți-o dă nimeni, îți faci singur norocul”, se arată într-un mesaj postat pe rețele de socializare.

Citește și: Avion, prăbușit în Brașov. Un bărbat a murit. Elicopterul SMURD intervine la fața locului

„Un avion civil Antonov s-a prăbușit în Sudan. Pare departe de noi - dar e mai aproape decât credem. Nouă persoane au decedat, printre care un moldovean de-al nostru - Anatolie Ungureanu.

Licențiat pentru mai multe tipuri de aernove, AN-26, AN-28, AN-32, TU-134, linia Airbus 320, a activat în cadrul mai multor companii aeriene naționale, printre care Valan și Air Moldova.

Autoritatea Aeronautică Civilă își reafirmă solidaritatea și compasiunea față de familiile îndoliate ale echipajului și personalului tehnic. Este o pierdere incomensurabilă pentru colectivul din care au făcut parte și pentru aviația Civilă în general”, au declarat reprezentanții AAC, într-un comunicat, potrivit unimedia.info.

×
Subiecte în articol: Sudan accident aviatic
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close