Antena 3 CNN Actualitate Filmul jafului din București! Momentul în care scuterul lovește mașina a fost filmat. În imagini se vede exact cum au fost furați banii

Filmul jafului din București! Momentul în care scuterul lovește mașina a fost filmat. În imagini se vede exact cum au fost furați banii

Jaf ca în filme pe o stradă din București. Doi bărbați aflați pe scuter au lovit intenționat o mașină și au furat din ea 48.000 de euro.

de Laura Dinu    |    04 Aug 2023   •   07:45

Anchetatorii spun că jaful ar fi fost pus la cale chiar de amantul șoferiței. Bărbatul a fost arestat preventiv, dar banii încă nu au fost recuperați.

Indivizii, aflați pe un scuter, au urmărit-o pe șoferiță prin București minute în șir. Au făcut slalom printre mașini și au așteptat momentul prielnic să îi lovească autoturismul.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede momentul în care cei doi acționează. După ce lovesc mașina, încep să gestioneze, iar femeia coboară. Urmează o discuție scurtă între cei trei. În urma discuției, femeia decide să tragă mașina într-un loc ferit astfel încât să nu încurce traficul. Cei doi o urmăresc îndeaproape.

Odată parcată, încep negocierile pentru o înțelegere amiabilă în urma accidentului, cu cei doi bărbați. Unul dintre ei parchează scuterul într-o poziție pregătită de fugă. Într-un moment de neatenție al femeii, bărbatul care negocia amiabila apucă geanta cu cei 48.000 de euro din mașină, fuge la scuter și se face nevăzut împreună cu celălalt. Femeia a sunat imediat la 112..

Anchetatorii au luat imaginile, au verificat numărul de înmatriculare al scuterului și au descoperit că acesta fusese emis, de fapt, pentru un autoturism. Au reușit însă să îi identifice pe autori.

”În urma perchezițiilor efectuate, au fost identificate și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză”, spun polițiștii.

Șocul anchetatorilor a fost să descopere, în locația unde a fost razia, o a treia persoană. Este vorba despre amantul femeii, care a fost chiar cel care a venit cu ideea jafului.

”Bărbatul, în vârstă de 26 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală”, explică polițiștii.

Cei care au comis efectiv jaful au reușit să scape deocamdată, cu tot cu bani. Anchetatorii știu identitatea lor, însă mai trebuie să îi și găsească.

×
Subiecte în articol: accident jaf amant București
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close