Antena 3 CNN Actualitate Momentul în care un bărbat se aruncă în fața unui autobuz şi este lovit, pe bulevardul Magheru, din București

Momentul în care un bărbat se aruncă în fața unui autobuz şi este lovit, pe bulevardul Magheru, din București

Un accident cumplit a fost surprins în Bucureşti, pe bulevardul Magheru, acolo unde un şofer de autobuz a lovit un tânăr. 

Momentul în care un bărbat se aruncă în fața unui autobuz şi este lovit, pe bulevardul Magheru, din București
de Georgiana Adam    |    15 Mai 2023   •   12:28

Întreaga scenă a fost surprinsă de camera de bord a vehiculului. 

În filmare se poate observa cum bărbatul, un cetăţean din Indonezia, sare de pe trotuar şi aleargă către autobuz. Şoferul nu a putut evita impactul. 

Din primele informații, bărbatul este de origine indoneziană și a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

"La data de 14 mai a.c., în jurul orei 07:20, Brigada Rutieră a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui accident de circulație pe Bd. Gheorghe Magheru. 

Un bărbat a condus autobuzul STB pe Bd. Gheorghe Magheru dinspre Piața Universității către Piața Romană, iar când a ajuns în dreptul imobilului cu nr. 10A a surprins și accidentat o persoană. 

În acest context, victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul autobuzului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

Cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului de circulație sunt continuate de către polițiștii Brigăzii Rutiere sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1", se arată în comunicatul Poliţiei.

×
Subiecte în articol: accident autobuz bulevardul Magheru
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close