Antena 3 CNN Actualitate Moment emoționant la înmormântarea polițistului ucis în gara din Suceava. Colegul său, îngenuncheat de durere: „Doamna ministru, vă rog ajutați-ne”

Moment emoționant la înmormântarea polițistului ucis în gara din Suceava. Colegul său, îngenuncheat de durere: „Doamna ministru, vă rog ajutați-ne”

Moment emoționant la înmormântarea polițistului ucis în gara din Suceava. Colegul său, îngenuncheat de durere: „Doamna ministru, vă rog ajutați-ne”
23 Iul 2017   •   17:12

Moment emoționant la slujba de înmormântare a agentului Sorin Vezeteu, ucis joi seara, în Gara Burdujeni.

La eveniment a participat și ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, care a avut parte și de un moment neașteptat.

Un coleg al polițistului, îngenuncheat de durere, i-a transmis un mesaj plin de emoție și suferință: „Am o rugăminte foarte mare. Doamna ministru, vă implor, sunt de 24 de ani în sistem. A murit sub ochii mei. Înainte de a fi polițist, sunt tatăl a unui copil de un an și nouă luni și 10 luni pe care mi l-a dat Dumnezeu puțin mai târziu. Vă rog ajutați-mă, ajutați-ne să nu mai fim subinsepctori post-mortem. Nu puteți să ne oferiți garanția că toți vom ajunge acasă, dar măcar tot ce s-a întâmplat să fie excepție și nu regulă, doamna ministru. Altfel, încet-încet vom pleca din sistem. Pensionați anticipat cu sechele, după traume de genul acesta. De asta vom pleca. Vă rugăm frumos, ajutați-ne”, a declarat polițistul.

 

×
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close