Antena 3 CNN Actualitate Momentul în care tânărul urmărit de Poliţie a fost împuşcat şi ucis în Botoşani

Momentul în care tânărul urmărit de Poliţie a fost împuşcat şi ucis în Botoşani

Momentul în care tânărul de 34 de ani urmărit de Poliţie, împuşcat şi ucis în Botoşani, a fost filmat de o cameră de bord a unei autospeciale a Poliţiei. Pe imagini se poate observa cum şoferul conduce haotic, depăşeşte riscant, iar la final, după ce este împuşcat, pierde controlul maşinii.

Momentul în care tânărul urmărit de Poliţie a fost împuşcat şi ucis în Botoşani
de Alin Tarnovschi    |    Ana-Maria Bujor    |    17 Dec 2020   •   15:00

Pe imagini se vede cum maşina tânărului de 34 de ani este condusă haotic pe şosea, iar în mai multe rânduri, tânărul depăşeşte la limită alte maşini.

Într-un final, în zona satului Cotu, comuna Copălău din judeţul Botoşani, după 17 focuri de armă trase de unul dintre agenţii de poliţie, şoferul a fost împuşcat şi a pierdut controlul volanului.

Astfel, maşina scăpată de sub control a intrat într-un şanţ, iar apoi s-a oprit într-un copac. Şoferul, grav rănit, a murit după ce a fost împuşcat, în ciuda eforturilor depuse de medicii SMURD pentru a-l salva.

"La data de 17 decembrie a.c., un echipaj de poliție de pe raza orașului Flămânzi a fost sesizat de polițiști din cadrul IPJ Iași despre faptul că se află în urmărirea unui autoturism, al cărui conducător auto nu a oprit la semnalele acestora si exista posibilitatea să se afle sub influența băuturilor alcoolice, reprezentând astfel un pericol pentru traficul rutier. 

Trei echipaje de poliție aflate în teren, pe raza orașului Flămânzi, au încercat interceptarea autoturismului în trafic, însă conducătorul auto a intenționat să intre în coliziume cu autospecialele, impactul fiind evitat în ultima clipă de către polițiști.

S-a procedat la urmărirea acestuia, fiind executate focuri de avertisment în plan vertical și ulterior înspre pneurile autoturismului. 

Ca urmare a executării focurilor de armă, conducătorul auto a fost rănit, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă intrând într-un șanț, de marginea drumului. 

Polițiștii au acordat conducătorului îngrijiri medicale, solicitând, totodată,  intervenția unei ambulanțe la fața locului.

Cercetările vor fi preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani", se arată într-o informare a IPJ Botoşani.

×
Subiecte în articol: Botoșani
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close