Antena 3 CNN Actualitate Moment jenant pentru Diana Șoșoacă în Parlament. Ce a pățit senatoarea AUR

Moment jenant pentru Diana Șoșoacă în Parlament. Ce a pățit senatoarea AUR

Senatul a decis miercuri, să retrimită la comisia de fond propunerea legislativă privind educaţia sexuală în şcoli. Vechea majoritate parlamentară a introdus în lege mai multe amendamente care le lăsa părinților mai multe putere de decizie în această chestiune, dar Klaus Iohannis a atacat la CCR legea şi, ulterior, a cerut reexaminarea.

Moment jenant pentru Diana Șoșoacă în Parlament. Ce a pățit senatoarea AUR
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    04 Feb 2021   •   18:40

Diana Şoşoacă a citit în plen mai multe informații legate de standardele de educaţie sexuală în Uniunea Europeană. Senatoarea AUR a făcut referire la anumite capitole pe care nu le consideră potrivite pentru copiii de vârste foarte fragede.

”Discutăm despre educație sexuală. S-a gândit cineva vreodată să se uite la standardele pentru educatia sexuala in Europa? Exista un document. Bucuria si placerea de a atinge propriul corp, despre masturbarea timpurie. Dreptul de a explora identitatile de gen la 0-4 ani, asta vreti sa faceti prin trimiterea la comisii?

Descoperirea corpului si a propriilor organe genitale, sentimente sexuale, excitarea ca parte a tuturor sentimentelor umane, acestea ar trebui sa fie sentimente pozitive, nu trebuie sa includa constrangerea sau ofensa. Mergem mai departe la 6-9 ani – sexul inclusiv pe internet, autostimularea”, a spus Diana Șoșoacă în plen.

Doar că senatoarei i-a fost tăiat microfonul chiar când se pregătea să ofere mai multe detalii și argumente.

×
Subiecte în articol: Diana Şoşoacă Klaus Iohannis
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close