Antena 3 CNN Actualitate "M-a luat și poliția cu sarmalele tale!” | Momentul în care polițistul Valer Kovacs oprește un șofer care vorbea la telefon cu soția, viral pe internet

"M-a luat și poliția cu sarmalele tale!” | Momentul în care polițistul Valer Kovacs oprește un șofer care vorbea la telefon cu soția, viral pe internet

Momentul în care polițistul Valer Kovacs a oprit un șofer care vorbea la telefon, a devenit viral pe rețelele de socializare.

"M-a luat și poliția cu sarmalele tale!” | Momentul în care polițistul Valer Kovacs oprește un șofer care vorbea la telefon cu soția, viral pe internet
Sursa foto: Facebook I Kovacs Valer
de Ştefan Petrică    |    03 Mai 2024   •   11:02

Filmarea devenită virală a fost făcută de bodycam-ul polițistului și a captat momentul în care acesta a oprit un șofer surprins vorbind la telefon în timp ce conducea.

După ce l-a oprit pe șofer, polițistul Kovacs l-a întrebat: "Ce urgență aveați să vorbiți la telefon?".

"M-a luat și poliția cu sarmalele tale!", a glumit șoferul, dezvăluind că soția sa îl sunase pentru a discuta despre pregătirea sarmalelor.

După ce l-a identificat pe șofer, polițistul a luat telefonul și a vorbit cu soția acestuia.

Cu un ton jovial, a întrebat-o despre sarmalele pe care le pregătea și i-a transmis și un mesaj subtil: "Foarte bine că sunteți gospodină, dar lăsați soțul să conducă", i-a spus polițistul.

Șoferul, în final, s-a ales cu un avertisment, dar mai mult decât atât, cu o poveste amuzantă și cu o amintire plăcută despre interacțiunea cu poliția.

Filmarea a devenit rapid virală, iar internauții nu au stat departe de comentariile de laudă: 

"Respect! Ți și drag să te oprească un așa agent de poliție... Și dacă îți da amenda nu te poți supăra pe el"

"Lume multă putini oameni !!! Respect domnule!"

"Mare om mare caracter sunteți!"

"Respect, un polițist de care are nevoie România și la fel ar trebui să fie toți polițiștii din țară!", sunt doar câteva din comentarii.

Șoferul: "M-a luat poliția...cu sarmalele tale..." Polițistul: "Alo....Doamna Mariana, vă rog să îl lăsați pe soțul să conducă și sarmalele le discutați la parcare...". (Urmăriți până la capăt) Vă doresc sărbători binecuvântate, fără evenimente rutiere POLITISTI PE VIATA ???? Kovacs Valer Valer Kovacs Digi FM #politia #romania Libertatea #respect #politistipeviata

Publicată de Kovacs Valer pe Joi, 2 mai 2024

Poliţistul Valer Kovacs, foarte apreciat pe rețelele de socializare, a filmat cu bodycamul momentul în care a oprit un șofer surprins vorbind la telefon, în timp ce conducea.

Polițistul l-a oprit pe șofer și i-a spus: "Ce urgență aveați să vorbiți la telefon?"

Șoferul i-a spus că l-a sunat soția să îl întrebe de sarmale: "M-a luat și poliția cu sarmalele tale!”

După ce a identificat șoferul, polițistul a vorbit și cu soția acestuia la telefon.

"Faceți sarmale bune? Foarte bine că sunteți gospodină, dar lăsați soțul să conducă”, i-a spus polițistul.

Șoferul s-a ales cu un avertisment din partea polițistului

×
Subiecte în articol: politist valer kovacs
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close