Antena 3 CNN Actualitate Momentul în care o șoferiță de 77 de ani intră cu mașina într-un magazin, în Ciolpani

Momentul în care o șoferiță de 77 de ani intră cu mașina într-un magazin, în Ciolpani

Momentul în care o șoferiță în vârstă de 77 de ani a intrat cu mașina într-un magazin din localitatea Ciolpani, județul Ilfov, a fost surprins de o cameră de supraveghere din interior.

Momentul în care o șoferiță de 77 de ani intră cu mașina într-un magazin, în Ciolpani
de Georgiana Adam    |    05 Aug 2020   •   21:30

Pe imagini se poate observa cum mașina intră cu viteză în magazin, chiar pe ușă, provocând pagube uriașe. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, iar o clientă a reușit să se salveze în ultimul moment, după ce a sărit din fața mașinii scăpate de sub control.

Potrivit unor surse, femeia aflată la volanul mașinii, în vârstă de 77 de ani, a scăpat fără nicio zgârietură și a povestit că a încurcat pedala de accelerație cu cea de frână în momentul în care a ajuns în parcarea magazinului.

"În această dimineață, în jurul orelor 09:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a  fost sesizat  cu privire la faptul că un autoturism a intrat într-un supermarket de pe DN1 Ciolpani.

La fața locului s-au deplasat polițiștii a stațiunii Snagov, pentru efectuarea de cercetări, iar din primele verificări aceștia au stabilit faptul că la volan se afla o persoană de sex feminin, în vârstă de 77 de ani, care în timp ce parca autoturismul, ar fi apăsat în mod greșit pedala de accelerație în loc de a frana intrând în suprafață vitrată a magazinului.

Din eveniment nu au rezultat victime, iar persoana în cauză a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. Femeia a fost sancționată contravențional conform OUG 195 pe 2002 cu amendă în valoare de 580 de lei și măsura complementară de trei puncte penalizare", se arată într-o informare a Poliției.

×
Subiecte în articol: Ciolpani
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close