Antena 3 CNN Actualitate "Văd ca îi iubești după felul în care plângi. Dă-mi voie să vorbim" Momentul tensionat al negocierii cu mama ucigașă din Botoșani

"Văd ca îi iubești după felul în care plângi. Dă-mi voie să vorbim" Momentul tensionat al negocierii cu mama ucigașă din Botoșani

Momentele tensionate de la negocierea cu mama ucigașă de la Botoșani, care a sărit cu cei doi copii în brate de la etajul doi al unui motel, au fost surprinse în exclusivitate de jurnaliștii Antena 3 CNN.

"Văd ca îi iubești după felul în care plângi. Dă-mi voie să vorbim" Momentul tensionat al negocierii cu mama ucigașă din Botoșani
Sursa foto: Antena 3 CNN | Facebook/ Lorela Babií
de Andreea Ştefan    |    21 Aug 2023   •   09:42

Femeia a povestit ulterior că în timp ce copii dormeau, i-ar fi luat în brațe și ar fi sărit cu ei pe geam.

În fața ferestrei, însă, este un pervaz. După ce a sărit, tânăra a rămas agățată de acest pervaz, însă pe copii i-a scăpat pe betonul de dedesubt.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, o ambulanță dar și un negociator. 

Negociatorul este cel care a vorbit cu ea, în timp ce în cameră s-a strecurat un ofițer de pompieri.

Citește și: 

Femeia, ținută strâns de doi pompieri după ce a fost scoasă din cameră, a repetat continuu: "N-am vrut să le fac nimic rău! N-am vrut să le fac nimic rău!"

Momentul tensionat al negocierii cu mama ucigașă i-a dat timp să acționeze ofițerului de pompieri care a împiedicat-o să se sinucidă.

"Văd ca îi iubești după felul în care plângi. Dă-mi voie să vorbim pe scară. Nu mă voi apropia, îmi dai voie să mă urc, să vorbim?", i s-a adresat negociatorul femeii aflată într-o stare de mare confuzie emoțională.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Era foarte agitată, repeta obsesiv 'Ce am făcut, îmi pare rău, nu vreau sa ajung la pușcărie, nu vreau să creadă lumea că sunt criminală'", avea să povestească el ulterior. 

În timp ce negociatorul discuta cu femeia, ofițerul de pompieri s-a strecurat în spatele ei și a imobilizat-o.

"Am deschis ușa, am îndepărtat tot mobilierul din cameră, am îndepărtat perdeaua, geamul, și am așteptat semnalul", a spus, la rândul său, ofițerul de pompieri care a imobilizat-o pe femeie.

×
Subiecte în articol: Botoșani mama
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close