Momente dramatice la Kaufland. O angajată a leșinat la locul de muncă

de D.G.    |    14 Dec 2016   •   10:33
Momente dramatice la Kaufland. O angajată a leșinat la locul de muncă foto: bzi.ro

Miercuri dimineață, un echipaj medical de urgenta a fost solicitat la un Kaufland din Iași pentru a acorda ingrijiri medicale unei angajate, potrivit bzi.ro.

Un echipaj SMURD a sosit la fata locului si i-a acordat angajatei primul ajutor, ulterior fiind transportata la spital.

 

Poziția Kaufland România privitoare la informațiile transmise de publicația ANTENA3.RO

Ca urmare a publicării articolului https://www.antena3.ro/actualitate/momente-dramatice-la-kaufland-o-angajata-a-lesinat-la-locul-de-munca-din-cauza-oboselii-390995.html, compania Kaufland România transmite următoarele clarificări:

Angajata este în acest moment într-o stare stabilă de sănătate, se află în afara oricărui pericol, a primit îngrijirile medicale necesare și nu a avut nevoie de spitalizare. Insistăm să clarificăm că doamna este angajată de numai șapte zile în magazinul Kaufland situat pe Str. Mitropolit Varlaam, Iași. Angajata nu a lucrat în week-end și a avut un program de lucru normal, de 8 ore pe zi, conform pontajului. În plus, incidentul de azi s-a petrecut la aproximativ 2 ore și jumătate de la începerea programului de lucru. De asemenea, doamna a avut analizele medicale la zi, confirmând că este aptă de muncă. Date fiind acestea, considerăm că menționarea în articol că epuizarea ar fi o cauză este total nefondată
și neconformă cu realitatea. Suntem alături de colega noastră și ne manifestăm sprijinul pentru însănătoșire grabnică.

ExitPOLL
x close