Antena 3 CNN Actualitate Momente tensionate la ședința CEx PSD care l-a nominalizat pe Mihai Tudose - stenograme

Momente tensionate la ședința CEx PSD care l-a nominalizat pe Mihai Tudose - stenograme

Momente tensionate la ședința CEx PSD care l-a nominalizat pe Mihai Tudose - stenograme
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Iun 2017   •   16:47

Ședința Comitetului Executiv al PSD în care a fost nominalizat Mihai Tudose pentru funcția de premier a fost una tensionată. Unii dintre candidații la nominalizare au confirmat colegilor că li s-a sugerat să renunțe la candidatură.

Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a ținut un scurt speech, înainte de a-i adresa o întrebare candidatului  Mihai Tudose, singurul rămas în cursă, scrie dcnews.ro.

”Băieți, în partidul nostru există două grupuri, a spus Ștefănescu. Grupul nodstru de civili, care venim de la Revoluție, și un grup de acoperiți sau colaboratori ai serviciilor cu care nu ne vom împăca niciodată. Suntem ca apa și uleiul. Nu putem sta la aceeași masă. Din păcate pentru noi, civilii, ne obligă Liviu Dragnea, singurul liant care leagă partidul, să stăm la aceeași masă. Dacă Dragnea pleacă mâine din politică, ne-am mânca unii pe alții”.

Ștefănescu l-a întrebat pe Tudose:” spune cinstit dacă ești colaborator al serviciilor! De ce ți-ai dat doctoratul cu Coldea?”. Tudose a spus că singura comandă o ia de la partid.

Liviu Dragnea a intervenit și a insistat ca Tudose să-i răspundă la întrebare lui Codrin Ștefănescu.

Mihai Tudose a spus: ”Îmi fac cruce în fața voastră, jur că nu am dublă comandă. Voi sunteți colegii mei, voi decideți, dacă hotărâți să mă retrag îmi dau demisia în secunda doi. Înțeleg poziția lui Codrin, mai ales după incidentul cu Grindeanu și vă răspund foarte sincer la întrebare”.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close