Antena 3 CNN Actualitate Momentul exploziei de la Petromidia, surprins pe cameră

Momentul exploziei de la Petromidia, surprins pe cameră

Momentul exploziei de la Petromidia a fost surprins de o persoană aflată pe malul Mării Negre, aceasta filmând chiar când avea loc deflagrația, în urma căreia trei persoane au fost rănite și a dus la declararea planului roșu de intervenție.

Momentul exploziei de la Petromidia, surprins pe cameră
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    02 Iul 2021   •   13:54

O explozie a avut loc, vineri, în jurul orei 12:00, la niște rezervoare de la Rafinăria Petromidia din Năvodari. Planul roșu de intervenție a fost activat. Din informațiile primite pana acum, 3 persoane ar fi rănite, iar una dintre ele se află în stare gravă.

Explozie puternică, urmată de incendiu, la Rafinăria Petromidia Năvodari. Raed Arafat: Patru persoane rănite și una dispărută

O explozie a avut loc, vineri, în jurul orei 12:00, la niște rezervoare de la Rafinăria Petromidia din Năvodari. Planul roșu de intervenție a fost activat. Din informațiile primite pana acum, 4 persoane sunt rănite iar una este dispărută.

Momentul exploziei a fost filmat și de oamenii aflați pe plaja din Mamaia-Nord. Un nor negru de fum dens se vede și de la Corbu, de acolo de unde reporterii Antena 3 au transmis imagini.

Pentru gestionarea incidentului, la fata locului au fost trimise 8 autospeciale de stingere, 2 ambulante SMURD și 1 unitate de terapie intensiva mobila, a declarat purtatorul de cuvânt al ISU Constanța, Anamaria Stoica.

A fost dispusă suplimentarea rezervei de substanță de stingere cu câte 2.000 litri de la ISU CL, TL, IL, GL și VN.

Incendiul se manifestă la o instalație de transport petrolier, iar în acest moment, salvatorii acționează pentru închiderea robineților și întreruperea alimentării cu combustibil. 

În zonă a fost trimis și un elicopter SMURD.

×
Subiecte în articol: momentul exploziei Petromidia
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close