Antena 3 CNN Actualitate "Money is Funny", concurs cu premii pentru tinerii întreprinzători

"Money is Funny", concurs cu premii pentru tinerii întreprinzători

Concurs inedit pentru cei cu spirit întreprinzător. Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României lansează o competiţie de antreprenoriat, care se adresează celor ce au idei de afaceri inovatoare şi îşi doresc schimbări pozitive în comunitatea în care trăiesc. Toţi tinerii de peste 18 ani care au propuneri business ce pot fi vândute în sistem franciză sunt aşteptaţi să se înscrie la "Money is Funny". Concursul se desfăşoară în perioada 3 februarie – 30 iulie 2021

"Money is Funny", concurs cu premii pentru tinerii întreprinzători
de Georgiana Adam    |    04 Feb 2021   •   17:30

Concursul "Money is Funny" e o şansă pentru tinerii care vor să își testeze potențialul în domeniul afacerilor. Cele mai originale idei vor fi recompensate cu premii substanţiale, în valoare de 50.000 de lei.

''Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a susținut întotdeauna excelența și inovația. Ne-am gândit să îi încurajăm și pe cei care au spirit antreprenorial, concursul pe care îl lansăm are și premii substanțiale'', a spus Ramona Mezei, Manager de proiect Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

La concurs pot participa tineri atât din România, cât și din Diaspora.

''Fiecare participant se va putea înscrie cu o singură idee de afacere, câștigătorii vor putea fi aleși pe diferite criterii de selecție, eligibilitatea proiectului, originalitatea ideilor și a abordării, aplicabilitatea ideii de afacere în viața reală'', adaugă Ramona Mezei.

Planurile de afaceri vor fi transmise până pe 1 iulie 2021 prin completarea unui formular de înregistrare disponibil pe siteul www.fundatiadanvoiculescu.ro. Toate ideile vor fi atent studiate de o comisie de evaluare alcătuită din experți din domeniul antreprenorial, academic și economic. Concursul se desfăşoară în parteneriat cu ziarul "BURSA".

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close