Antena 3 CNN Actualitate Monica Anghel, detalii inedite despre metoda ei de imunizare. Ar fi funcționat și în cazul COVID-19

Monica Anghel, detalii inedite despre metoda ei de imunizare. Ar fi funcționat și în cazul COVID-19

Monica Anghel a explicat, joi, la Sinteza zilei, cum a primit vestea că Marcel Pavel este infectat cu noul coronavirus. Artista, care este și jurat în show-ul Antena 1 "Te cunosc de undeva", crede că în cazul ei a funcționat modul său "spartan" de imunizare.

Monica Anghel, detalii inedite despre metoda ei de imunizare. Ar fi funcționat și în cazul COVID-19
Sursa foto: Facebook/ Monica Anghel
de Gabriel Dano    |    18 Iun 2020   •   23:20

"Suntem cu toții, cei care am ieșit negativ la testarea respectivă, aproape de ei, ne gândim la ei și le dorim din tot sufletul nostru să fie sănătoși și să vină cât mai repede acasă să putem să ne distrăm din nou împreună la emisiunea pe care o facem împreună, Te cunosc de undeva", le-a transmis Monica Anghel colegilor săi.

Întrebată dacă i-a fost teamă că s-ar fi infectat și ea, Monica a răspuns:

"Sinceră să fiu, am avut un gând de genul acesta. Doar că Marcel știindu-mă pe mine și fiind prietenul meu de 35 de ani știe că eu sunt mai spartană de felul meu. Eu stau în aer condiționat, ronțăi gheață, beau apă rece, când ploua afară eu mă bag în jacuzzi cu apă fierbinte, după aia intru în piscina rece, după aia intru la saună", a explicat Monica Anghel.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei monica anghel Marcel Pavel
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close