Antena 3 CNN Actualitate Monica Anisie și Marcel Boloș, numele discutate pentru Ministerul Digitalizării și Cercetării

Monica Anisie și Marcel Boloș, numele discutate pentru Ministerul Digitalizării și Cercetării

Monica Anisie, fost ministru al Educației în Guvernul Orban, ar putea primi portofoliul Ministerului Digitalizării și Cercetării, după plecarea lui Florin Roman, potrivit surselor Antena 3. Monica Anisie ar fi propunerea lui Florin Cîțu. Alt nume vehiculat în partid este Marcel Boloș, fost ministru al Fondurilor Europene.

Monica Anisie și Marcel Boloș, numele discutate pentru Ministerul Digitalizării și Cercetării
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    Mădălina Mihalache    |    13 Ian 2022   •   11:46

Organizațiile din Ardeal se împotrivesc desemnării Monicăi Anisie întrucât consideră că acest post revine organizațiilor din Ardeal. Ar fi trebuit ca nominalizarea pentru funcția de Minstru al Digitalizării să fie decisă în ședința de marți a biroului de conducere al PNL.

„Mi-ar fi plăcut să fie o femeie, totuși”, a spus președintele PNL, Florin Cîțu, despre viitorul Ministru al Cercetării și Dezvoltării, marți seară.

Marcel Boloș a fost desemnat în decembrie de Nicolae Ciucă consilier onorific al prim-ministrului pentru gestionarea fondurilor europene.

Postul de ministru al Cercetării și Dezvoltării este vacant după ce Florin Roman a demisionat din funcție pe 15 decembrie 2021, la numai trei săptămâni de la învestire, după dezvăluirile privind plagiatului tezei de doctorat și presupusa lucrare scrisă de acesta, care nu poate fi găsită nicăieri, deși a fost menționată în CV.

×
Subiecte în articol: Monica Anisie Ministerul Cercetării
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close