Antena 3 Actualitate Monica Iacob Ridzi aşteaptă să fie graţiată de preşedintele Klaus Iohannis

Monica Iacob Ridzi aşteaptă să fie graţiată de preşedintele Klaus Iohannis

13 Iun 2015   •   18:13

Monica Iacob Ridzi speră să obţină graţierea de la preşedintele Klaus Iohannis şi să iasă din închisoare. Fostul ministru al Tineretului se simte tot mai rău după gratii iar starea sa de sănătate se deteriorează vizibil, din cauza bolilor de care suferă.

Singurii care-i mai alungă suferinţa sunt copiii şi ceilalţi membri din familie care vin săptămânal să o vadă.

De când se află în spatele gratiilor, cel mai greu pentru Monica Ritzi e să stea departe de copiii ei.

"Eu nu pot să suplinesc lipsa ei. E din ce în ce mai greu. Copiii încep să înţeleagă, (...) încercăm să suplinim cu psiholog. Cel mare  se închide în el şi de multe ori ne spune de la distanţă lucruri legate de puşcărie, lucruri pe care nu le aude în casă, dar probabil le aude în altă parte", a afirmat soţul fostului ministru al Tineretului.

Nici cei mici nu pot înţelege de ce mama lor nu e lângă ei. Li s-a spus că e bolnavă şi are nevoie de un tratament special.

Singura speranţă a fostului ministru că va putea ajunge mai repede alături de copiii care îi moştenesc problemele de sănătate este că va obţine graţierea preşedintelui Klaus Iohannis.

Sotul Monicăi Ridzi a depus deja o cerere în acest sens la Palatul Cotroceni, luna trecută.

Deşi stă singură în cameră, starea de sănătate a Monicăi Ridzi se deteriorează în continuare, din cauza problemelor de sănătate.

Monica Iacob Ridzi se află în penitenciar pentru a-şi executa pedeapsa de cinci ani primită în dosarul legat de organizarea Zilei Tineretului din 2009.

×
Subiecte în articol: monica iacob ridzi

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close