Antena 3 Actualitate Monica Iacob Ridzi, dusă de urgență spital

Monica Iacob Ridzi, dusă de urgență spital

08 Noi 2016   •   12:29
Monica Iacob Ridzi, dusă de urgență spital
Sursa foto: Foto: Agerpres

Fostul ministru al Tineretului și Sportului, Monica Iacob Ridzi, a fost internată de urgență la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca, anunță gazetadecluj.ro.

Cei de la Penitenciarul Gherla au fost de acord, potrivit surselor, ca aceasta să primească tratament specializat după ce fosta ministru a prezentat simptome grave ce i-ar fi pus în pericol starea de sănătate.

„Date personale despre starea dânsei și afecțiunile suferite nu pot să vă comunic. Într-adevăr este internată la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca și urmează în curând să se întoarcă la Penitanciar. Din câte știu, astăzi va fi externată” a declarat acesta pentru Gazeta de Cluj.

Luna trecută, fostul Ministru al Turismului, Monica Iacob Ridzi a reușit să iasă din închisoare pentru trei zile. Având în vedere că aceasta execută o pedeapsă în regim liber la Peniteniciarul Gherla, periodic, în funcție de comportamet, aceasta poate ieși preț de câteva zile respectând anumite condiții.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close