Antena 3 CNN Actualitate Monica Iacob Ridzi, în stare gravă. Are nevoie de transplant de maduvă

Monica Iacob Ridzi, în stare gravă. Are nevoie de transplant de maduvă

Monica Iacob Ridzi, în stare gravă. Are nevoie de transplant de maduvă
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Feb 2016   •   15:08

Aflata de aproape un an in inchisoare, starea de sanatate a Monicai Iacob Ridzi este din ce in ce mai grava, scrie cancan.ro.

„Are nevoie de transplant de maduva si se afla de cinci ani pe lista de transplant, insa, pana acum nu s-a gasit donator compatibil. Face mereu transfuzii de sange si injectii cu vitaminte. Iese foarte rar din celula pentru ca este mereu slabita. O simpla raceala sau un virus i-ar putea fi fatala pentru ca imunitatea ii este la pamant. Mananca foarte putin, plange de dorul copiilor ei. Nu este deloc bine, are nevoie de transplant urgent Scrie in fiecare zi la o carte. Ea chiar o scrie cu adevarat, si-a pus tot sufletul acolo”, a declarat un apropiat al acesteia, pentru cancan.ro.

La inceputul anului trecut, Monica Iacob Ridzi a fost condamnata la cinci ani de inchisoare pentru dupa ce procurorii DNA au invinuit-o ca in 2009, pe cand ocupa functia de minstru al Ministerului Sportului si Tineretului, ar fi atribuit ilegal, unor firme private, diverse contracte de prestari servicii, avand ca obiect organizarea Zilei Nationale a Tineretului.

×
Subiecte în articol: monica iacob ridzi
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close