Antena 3 CNN Actualitate Monica Iacob-Ridzi: Nu sunt protejată nici de Daniel Buda, nici de partid (VIDEO)

Monica Iacob-Ridzi: Nu sunt protejată nici de Daniel Buda, nici de partid (VIDEO)

Monica Iacob-Ridzi: Nu sunt protejată nici de Daniel Buda, nici de partid (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
08 Oct 2010   •   23:46

Deputatul PDL Monica Iacob-Ridzi a declarat, vineri seară, la emisiunea Vorbe grele, moderată de Victor Ciutacu, că nu este protejată nici de Daniel Buda, colegul său din Comisia juridică, nici de partidul din care face parte în cazul dosarului penal pe care îl are. Fostul ministru susţine că acest lucru s-a dovedit prin rapiditatea cu care a fost dat, anul trecut, avizul de începere a urmăririi penale.

Monica Iacob-Ridzi a mai spus că, deşi era gravidă în luna a opta, pentru a nu tergiversa lucrurile, a început studierea dosarului în Parlament alături de unul dintre avocaţii săi. Ea a precizat că a continuat studierea dosarului după ce a născut, dar a avut acces la material numai cu pază.

?Am fost efectiv păzită, ca în arest?, a declarat Ridzi.

Deputatul PDL a precizat a infirmat faptul că ar fi acuzată în trei dosare penale, precizând că este vorba doar despre unul singur, cel în care este acuzată de abuz în serviciu contra intereselor publice.



Monica Iacob-Ridzi este acuzată pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu contra intereselor publice, fals intelectual în legătură cu fapte de corupţie, instigare la infracţiunea de acces fără drept la un sistem informatic săvârşită prin încălcarea măsurilor de securitate şi instigare la infracţiunea de ştergere de date informatice fără drept.

Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close