Antena 3 CNN Actualitate Monica Macovei îi dă în judecată pe procurori, după accidentul rutier din județul Constanța în care a fost implicată

Monica Macovei îi dă în judecată pe procurori, după accidentul rutier din județul Constanța în care a fost implicată

Fostul Ministru al Justiției, Monica Macovei, dă în judecată Parchetul Curții de Apel Constanţa și solicită o nouă expertiză a mașinii după accident.

de Mia Lungu    |    Cătălina Buzoianu    |    22 Noi 2022   •   17:24

Monica Macovei cere să fie audiată și ea, dar și pasagerul pe care îl avea în maşină, în cazul accidentului rutier în care a fost implicată. Cererea se va judeca pe 24 noiembrie.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, în urma cercetărilor efectuate la fața locului, s-a stabilit că Monica Macovei ar fi intrat pe contrasens, încercând să taie curba, moment în care a lovit grav o motocicletă, pe drumul național care leagă Mangalia de stațiunea 2 Mai.

Reamintim că pe data de 8 octombrie Monica Macovei se întorcea din localitatea Limanu și, după ce a trecut podul de la Mangalia, aflată la volanul autoturismului propriu, a pierdut controlul direcției de mers, a intrat pe contrasens, unde a izbit în plin un motociclist care circula regulamentar.

Acesta a suferit zone extrem de grave și a fost transportat la Spitalul Județean, iar ulterior transferat la un spital din București.

×
Subiecte în articol: Monica Macovei accident procurori
Parteneri
Horoscop Lună Nouă în Berbec. Gemenii sunt recunoscuți ca lideri
x close