Antena 3 CNN Actualitate Monica Macovei, prima reacție după accidentul în care a spulberat un motociclist cu mașina: ”Nu am pierdut controlul mașinii nicio secundă”

Monica Macovei, prima reacție după accidentul în care a spulberat un motociclist cu mașina: ”Nu am pierdut controlul mașinii nicio secundă”

Monica Macovei, fostul ministru al Justiției, a transmis prima reacție după accidentul grav în care a spulberat un motociclist cu mașina.

de Andreea Ştefan    |    08 Oct 2022   •   21:03

”Mulțumesc tuturor celor care v-ați gândit la mine. Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de șoc.

Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea și nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin in aripa stângă a mașinii, moment in care airbags s-au declanșat, cauciucul din stânga față s-a spart. Nu am pierdut controlul mașinii nici o secundă.

Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga față, mașina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetație.

Sper ca motociclistul sa își revină, de câteva ore încerc sa obțin informații despre starea lui”, a transmis Monica Macovei într-un mesaj postat pe Facebook.

Monica Macovei, fostul ministru al Justiției, a fost implicată într-un grav accident rutier.

Mașina Monicăi Macovei s-a lovit de o motocicletă al cărei șofer s-a ales cu răni extrem de grave.

S-a întâmplat pe drumul național care leagă Mangalia de stațiunea 2 Mai.

A fost deschis un dosar penal.

Monicăi Macovei este cercetată pentru vătămare corporală.

×
Subiecte în articol: Monica Macovei accident
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close