Antena 3 CNN Actualitate Monica Macovei respinge acuzaţiile de corupţie care i-au fost aduse de un cetăţean polonez

Monica Macovei respinge acuzaţiile de corupţie care i-au fost aduse de un cetăţean polonez

Monica Macovei respinge acuzaţiile de corupţie care i-au fost aduse de un cetăţean polonez
06 Sep 2009   •   18:41


Monica Macovei respinge acuzaţiile de corupţie pe care i le aduce un cetăţean polonez, într-un e-mail trimis la Parlamentul European. Stanislav Pigon susţine că Monica Macovei, acum eurodeputat, ar fi favorizat acte de corupţie şi ar fi abuzat de fondurile unor organizaţii non-profit, pentru activităţile sale comerciale private, în Europa de Sud-Est.

Europarlamentarul PD-L, Monica Macovei susţine că afirmaţiile consultantului polonez Pigon sunt false.

Monica Macovei a mai precizat că atât ea, cât şi Ministerul de Externe britanic, i-ar fi răspuns de mai multe ori cetăţeanului polonez la sesizările făcute. El susţine însă contrariul.

"Am vrut un răspuns clar: potrivit cărei legi, cărei legi a cărui stat, doamna Macovei a obţinut contractul la Skopje, unde s-a făcut oferta, unde a fost înregistrată această ofertă, oferta a fost transparentă şi a dat şansa unei competiţii în care să aplice şi alţi avocaţi pentru acest post? Acestea sunt preocupările mele", susţine Stanislav Pigon.

Polonezul mai spune că a lucrat în Macedonia în aceeaşi perioadă cu fostul ministru român. El aşteaptă ca situaţia să fie clarificată de instituţiile europene.

Antena 3



×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close