Antena 3 CNN Actualitate Monica Pop, adevărul despre ştirile controversate cu COVID. "Adevărat sau fake?"

Monica Pop, adevărul despre ştirile controversate cu COVID. "Adevărat sau fake?"

Managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală, prof. dr. Monica Pop, spune că au apărut multe ştiri controversate în ultima vreme despre coronavirus şi nu mai ştii care e adevărată şi care e falsă. Spre exemplu, s-a spus că virusului nu-i place căldură, însă cazurile de COVID-19 se înmulţesc la noi.

Monica Pop, adevărul despre ştirile controversate cu COVID. "Adevărat sau fake?"
Sursa foto: Agerpres
de Denisa Nedelcu    |    30 Iun 2020   •   14:05

Un număr de 388 de noi cazuri de COVID-19 au fost confirmate în ultimele 24 de ore, iar 17 persoane au murit din cauza acestei boli. "Când ştirile sunt atât de controversate, cine le mai crede? Şi pe care din ele (ei)?", se întreabă, pe bună dreptate, medicul.

"Adevărat sau fake?

Caniculă! Numărul de bolnavi trebuie să scadă, nu aşa s-a spus?!

Prea multe ştiri controversate! Şi la măşti, şi la altele!

S-a spus la început că virusul nu suportă căldura! Că nu rezistă la peste 25 de grade! Interes, ştire pentru influenţarea comunităţii sau realitate? Când ştirile sunt atât de controversate, cine le mai crede? Şi pe care din ele (ei)?", a scris medicul Monica Pop, pe pagina sa de Facebook.

GCS: 388 noi cazuri de COVID-19, în 24 de ore

Un număr de 388 de noi cazuri de COVID-19 au fost confirmate în ultimele 24 de ore, iar 17 persoane au murit din cauza acestei boli, anunță, marţi, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

"Până marți, pe teritoriul României au fost confirmate 26.970 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 19.050 sunt pacienți vindecați. Până astăzi, 1.651 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat”, potrivit GCS.

De luni până marți au fost înregistrate 17 decese (12 bărbați și 5 femei). "Dintre acestea, 1 deces a fost întregistrat la categoria de vârstă 50-59 ani, 4 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 9 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 3 decese la persoane de peste 80 de ani. 16 dintre decese sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități. Pentru 1 deces nu au fost raportate comorbidități”, conform sursei citate.

La ATI, în acest moment, sunt internați 205 pacienți.

Dr. Monica Pop, mesaj neaşteptat despre coronavirus. "Vaccinul anti-COVID, dacă va exista, trebuie să fie..."

×
Subiecte în articol: Monica Pop coronavirus fake căldură
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close