Antena 3 CNN Actualitate Dr. Monica Pop: Mi se pare inadmisibil să se mai organizeze alegeri parlamentare în această situație

Dr. Monica Pop: Mi se pare inadmisibil să se mai organizeze alegeri parlamentare în această situație

Dr. Monica Pop, managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală, afirmă că alegerile parlamentare programate pentru data de 6 decembrie trebuie amânate din cauza numărului tot mai mare de infecții cu noul coronavirus

Dr. Monica Pop: Mi se pare inadmisibil să se mai organizeze alegeri parlamentare în această situație
Sursa foto: Antena 3
de Dan Gabor    |    17 Oct 2020   •   22:51

Medicul spune că guvernanții nu vor să recunoască faptul că alegerile locale au dus la o creștere a numărului de îmbolnăviri.

"Fără doar și poate alegerile au un mare impact asupra a ceea ce se întâmplă. Că este periculoasă boala fără doar și poate, că sunt mulți infectați, și asta este adevărat. Mie mi se pare inadmisibil să se organizeze acum alegeri. După părerea mea ar trebui amânate până când lucrurile se mai liniștesc.

Au curajul decidenții să spună că, de fapt, alegerile au dus la un număr mult mai mare de infectări? Cum pot să spună că nu, că nu este adevărat. Am văzut niște cozi infernale, am văzut oameni care stăteau buluc, au fost situații de genul acesta. 

Ca să nu mai vorbim de faptul că alegerile trebuie să fie în trei zile și nu o singură zi, ca să fie rarefiată prezența oamenilor", a spus dr. Monica Pop.

×
Subiecte în articol: Monica Pop
Parteneri
Ea este femeia care a murit după accidentul de tren din Galaţi
x close