Antena 3 CNN Actualitate Monica Pop, alternativa pentru certificatul verde: ”Este obligatoriu”

Monica Pop, alternativa pentru certificatul verde: ”Este obligatoriu”

Monica Pop nu este de acord cu măsura certificatului verde întrucât ”vaccinații se pot infecta și pot transmite” și susține, în schimb, că testarea în masă a populației este o măsură eficientă pentru prevenirea formelor grave de COVID-19.

Monica Pop, alternativa pentru certificatul verde: ”Este obligatoriu”
Sursa foto: Facebook & Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Ian 2022   •   16:22

Monica Pop a declarat pentru Antena 3 că testarea ajută la identificarea bolii în timp util pentru a putea fi tratată în stadiile incipiente, astfel încât să nu evolueze într-o formă mai gravă.

„După părerea mea, certificatul verde nu are nicio importanță și niciun beneficiu. Atâta timp cât vaccinații se pot infecta și pot transmite, pentru ce trebuie certificat verde? Pentru sănătatea populației trebuie obligatoriu testare în masă.

Numai așa poți afla în momentul în care te-ai îmbolnăvit și să faci ceea ce trebuie. Adică izolare, tratament și așa mai departe. Purtarea măștii, cu asta sunt de acord, dar nu un anumit tip.

Certificatul verde este un act politic, nu este un act medical. Pentru certificatul verde sunt bani dar pentru teste nu? Hârtie, imprimantă, tuș și așa mai departe și expiră foarte repede. Vaccinarea este pentru ca forma de boală să fie mai ușoară.

Dacă oameni ar face testare în masă, vă asigur, și asta este explicația faptului că în Europa nu sunt bolnavi, deși sunt atât de mulți infectați. Dacă vorbiți cu un infecționist o să vă spună că toți cei care au ajuns în stare gravă nu au fost testați la timp și nu s-au dus la timp la spital.”, a declarat Monica Pop la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Monica Pop certificat verde testare
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close