Antena 3 CNN Actualitate Monica Pop: Sunt consternată! Dacă aș fi așteptat într-o anumită etapă a bolii, mi-ar fi spus că mă tratează cu lumânarea

Monica Pop: Sunt consternată! Dacă aș fi așteptat într-o anumită etapă a bolii, mi-ar fi spus că mă tratează cu lumânarea

Monica Pop vine cu critici dure la adresa directorului medical al Instiutului Oncologic din București, după ce acesta a spus că anumite intervenții chirurgicale pot fi amânate în cazul bolnavilor cronici. Prof. Monica Pop susține că a rămas consternată de aceste afirmații, iar două săptămâni înseamnă foarte mult pentru un bolnav de cancer.

Monica Pop: Sunt consternată! Dacă aș fi așteptat într-o anumită etapă a bolii, mi-ar fi spus că mă tratează cu lumânarea
20 Mai 2020   •   22:26

”În primul rând voiam să îi răspund domnului Horațiu Moldovan că mi-aș fi dorit să apară pe ecran ordinele prin care am fost împiedicați să internăm cazuri cronice. Aceste cte ordine sunt foarte clare pentru toată lumea.

Am rămas consternată de afirmațiile domnului dr. Bogdan Tănase, pentru că eu sunt unul din cazurile la care s-ar fi așteptat într-o anumită etapă a bolii mele, două săptămâni, mi-ar fi spus profesorul că m-ar fi tatat cu lumânarea. Două săptămâni e foarte mult pentru un bolnav de cancer și așa ceva e inadmisibil să spună un medic oncolog”, a zis Monica Pop.

E o aberație termometrizarea

”Eu sunt împotriva oricărei impuneri. E un afront la adresa unui om să îi iei temperatura cu forța. În perioada de stare de urgență nu a fost termometrizarea pusă pe tapet, acum este, când e o perioadă mai ușoară, la fel cu masca.

E deja ceva care nu se leagă.

După câte știu eu din legislație, nu e voie să faci niciun fel de act medical vreunui om care nu e de acord cu el. Atunci, aș fi mers pe ideea de convingere, nu de impunere. Pentru că omului care îi impui așa ceva, crede altceva. Ați văzut ce teorii ale conspirației sunt. 

În al treilea rând, cuantumul de 37,3 temperatură e o aberație. Sunt oameni care au această temperatură în mod obișnuit. Eu cred că nu e o metodă bună. Consider eu că arată neîncredere în oameni. Acum sincer, ce fel de COVID e cu febră de 37,3”, a mai spus medicul.

×
Subiecte în articol: Monica Pop bolnavi cronici
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close