Antena 3 CNN Actualitate Dr. Monica Pop susţine că ştie de ce au "explodat" cazurile COVID. "Nu restaurantele sunt vinovate. Oamenii ce să mai înțeleagă?"

Dr. Monica Pop susţine că ştie de ce au "explodat" cazurile COVID. "Nu restaurantele sunt vinovate. Oamenii ce să mai înțeleagă?"

Medicul Monica Pop, managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală, susţine că a găsit vinovatul pentru creşterea cazurilor de coronavirus şi este de părere că noile restricţii ale autorităţilor nu prea se justifică.

Dr. Monica Pop susţine că ştie de ce au "explodat" cazurile COVID. "Nu restaurantele sunt vinovate. Oamenii ce să mai înțeleagă?"
Sursa foto: Antena 3
de Milena Niță    |    08 Oct 2020   •   09:30

Prof. dr. Monica Pop este de părere că alegerile locale din 27 septembrie au dus la explozia cazurilor şi deceselor de COVID, mai ales că scrutinul nu a fost organizat măcar pe durata a două zile.

"Alegeri `vinovate`...!

Nu teatrele, nici restaurantele, ci alegerile - neamânate şi nici măcar eşalonate pe 2 zile, deşi era risc major - sunt `vinovate` de numărul mare de infecţii!

Se doreşte abaterea atenţiei?! Dacă autorităţile nu au ţinut cont de risc şi de previziunile specialiştilor, oamenii ce să mai înțeleagă?

Monica Pop: La teatru se respectă cel mai serios purtarea măştii şi distanţarea! 

La teatru, clar, se respectă cel mai serios purtarea măştii şi distanţarea! Și atunci? Alegerile nu le-aţi amânat, cu tot riscul, dar închideţi teatrele? La alegeri aţi avut încredere (sau doar interes) în oameni şi la teatru, nu?!

De ce, pentru a evita aglomerația şi a scădea riscul, nu s-au eșalonat alegerile măcar pe 2 zile?! Era perfect posibil! În diaspora, când a existat interes, s-au putut organiza pe 3 (trei) zile?!!! Sau românii din țară nu prea contează?! Cam nu prea!!!

În urmă cu câteva luni, ministrul Sănătăţii, dl. dr. Tătaru, a spus clar că în luna septembrie vor fi peste 2000 de cazuri. Am crezut că exagerează!!! Uite că a avut dreptate! Şi atunci?

Dr. Monica Pop: De ce nu l-a ascultat nimeni pe dr. Tătaru?

De ce alegeri? De ce nu l-a ascultat nimeni? Exprima părerile medicilor epidemiogi şi infecţionişti, nu le-a inventat el!

Întrebări: 

1. De ce s-au organizat alegeri acum, dacă se ştia că riscul afirmat de specialişti e atât de mare?! Care este motivul?! (se cam ştie, nu?)

2. Cine trebuie să răspundă pentru această `favorizare`, total previzibilă a răspândirii bolii?! Se adevereşte acum că aşa e! De ce a fost riscată sănătatea celor mulţi?

Pop: După alegeri, a explodat numărul infectaţilor! Poate răspunde cineva?!

3. A fost ceva premeditat?!, pentru că previzibil era oricum!!! Cu ce scop? Se ştie că, după alegeri a explodat clar numărul infectaţilor!

Poate răspunde cineva???!!!", a scris medicul Monica Pop, pe pagina de Facebook.

Miercuri, record negativ în România

România a stabilit, miercuri, un nou record negativ în ceea ce priveşte numărul oamenilor care s-au infectat cu coronavirus, pacienţi care au murit infectați cu acest virus, dar şi de persoane internate pe secţiile de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI).

Astfel, în ultimele 24 de ore, 2.958 de români s-au infectat cu coronavirus, 82 au murit și 612 sunt internați la ATI.

×
Subiecte în articol: Monica Pop coronavirus alegeri
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close