Antena 3 CNN Actualitate Monica Pop, după acuzațiile DNA: Am avut curajul și ”tupeul” să contrazic doi oameni fără scrupule

Monica Pop, după acuzațiile DNA: Am avut curajul și ”tupeul” să contrazic doi oameni fără scrupule

Monica Pop, după acuzațiile DNA: Am avut curajul și ”tupeul” să contrazic doi oameni fără scrupule
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    04 Apr 2017   •   08:20

Medicul Monica Pop susține, într-o postare pe pagina de Facebook, că nu este vinovată, după ce DNA a început urmărirea penală împotriva sa.

Sper să pot demonstra cât mai curând că nu am nicio vină! Niciuna! E doar o răzbunare mârșavă, pentru că am avut curajul și "tupeul" să contrazic un om fără scrupule! De fapt, doi! E păcat că asemenea (ne)oameni ajung în poziții în care vor să-i manevreze pe ceilalți! Dar nu le iese întotdeauna! În dorința lor de RĂU, nu le convine că există un spital curat, FĂRĂ NICI O INFECȚIE în ultimii 2 ani și cu performanțe profesionale de excepție! 
Cei de teapa celor 2 probabil se vor bucura, am înfruntat mulți nemernici de-a lungul vremii și bineînțeles că nu suportă și vor răzbunare! Dar cei care mă cunosc cu adevărat știu cine și cum sunt, am fost și voi fi, indiferent de obstacole! Că au mai fost destule! Și dificultăți! Și mai sunt, de toate felurile! Dar sunt și prieteni! Care n-au uitat...
SUSPECT NU ÎNSEAMNĂ ÎNVINUIT !
Vom trăi și VOM VEDEA!
”, a scris managerul Spitalului de Urgențe Oftalmologice, Monica Pop, pe pagina de Facebook.

Monica Pop a spus luni, imediat după aflarea veștii de la DNA, că ”este vorba de o răzbunarea a ministrului Voiculescu: a trimis Corpul de Control și a cerut să găsească ceva împotriva mea”.

În 2016, Tolo.ro a publicat documente din care rezulta că managerul Spitalului de Oftalmologie a fost angajată vreme de patru ani, din 2007 în 2011, la o firmă căreia i-⁠a prelungit de patru ori un contract de închiriere a spațiului în spitalul pe care-⁠l conducea.

Șefa Spitalului de Oftalmologie, Monica Pop, este acuzată de abuz în serviciu și conflict de interese de procurorii DNA. Ancheta procurorilor apare în urma dezvăluirilor făcute de Gazeta Sporturilor.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close