Antena 3 Actualitate Monica Pop, după întâlnirea cu premierul: „Este inadmisibil ca medicii din diferite spitale să aibă sporuri egale”

Monica Pop, după întâlnirea cu premierul: „Este inadmisibil ca medicii din diferite spitale să aibă sporuri egale”

de S.T.    |    23 Apr 2018   •   20:08
Monica Pop, după întâlnirea cu premierul: „Este inadmisibil ca medicii din diferite spitale să aibă sporuri egale”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3

Monica Pop, Manager general al Spitalului Clinic de Urgenţe Oftalmologice din Bucureşti, a afirmat luni, după o întâlnire cu premierul Viorica Dăncilă, că i se pare inadmisibil ca medicii din diferite spitale să aibă sporuri egale.

„Doamna prim-ministru a propus, în mod foarte corect zic eu, să se facă un grup de lucru de câţiva manageri (...) Mi se pare absolut inadmisibil să aibă sporuri egale medicii din diferite spitale (...) Nu e normal (...) să fie sporurile egale la medici. Chiar dacă unul e chirurg în Spitalul Fundeni şi altul e chirurg în Spitalul din Lehliu, nu e normal să aibă acelaşi spor, pentru că nu fac acelaşi lucru (...) Ar trebui ca cei din spitalele care fac triaj să aibă 10% sporul sau 15% şi spor mai mare cei care lucrează într-adevăr şi care salvează vieţi”, a declarat Monica Pop, la plecarea de la Palatul Victoria.

Ea a precizat că la întâlnirea de la Guvern s-a discutat despre fiecare gen de spital şi despre fiecare situaţie în parte.
 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Monica Pop premier viorica dancila sporuri

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close