Antena 3 CNN Actualitate Monica Pop: Studiile arată că nu există virus pe suprafețe! E posibil ca cel care ar trebui să știe cel mai bine asta să solicite aberatia cu mănușile?

Monica Pop: Studiile arată că nu există virus pe suprafețe! E posibil ca cel care ar trebui să știe cel mai bine asta să solicite aberatia cu mănușile?

Monica Pop răbufnește pe o rețea socială, cu privire la faptul că elevii ar putea purta mănuși în timp ce oferă mărțișoare și flori cadrelor didactice.

Monica Pop: Studiile arată că nu există virus pe suprafețe! E posibil ca cel care ar trebui să știe cel mai bine asta să solicite aberatia cu mănușile?
de Laura Dinu    |    01 Mar 2021   •   15:14

”Ucideți suflete! 

Studiile arată că nu există virus pe suprafețe! Cum să se ceară să se ofere mărțișoare cu mănuși??!! De ce vreți să stricați sufletul românilor mici și mari, atât de oprimați și așa?

E posibil ca cel care ar trebui să știe cel mai bine asta să solicite aberatia cu mănușile??!! L-au combătut si l-au facut de rușine până și propriii colegi! Pe bună dreptate!! Nu e destul necaz, destulă tristețe in sufletul românilor, trebuie să li se strice sufletul cu orice??!! Să nu se mai poată bucura nimeni de nimic??!! Asta se vrea??!! Cât să mai suporte?! Suflet nu aveți??!! Că așa se pare!”, scrie Monica Pop pe o rețea socială. 

UCIDETI SUFLETE... STUDIILE ARATA CA NU EXISTĂ VIRUS PE SUPRAFETE! CUM SĂ SE CEARĂ SA SE OFERE MARTISOARE CU MANUSI??!!...

Publicată de Monica Pop pe Luni, 1 martie 2021

 

×
Subiecte în articol: Monica Pop
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close