Antena 3 CNN Actualitate Monica Pop: Criminal! Acesta este unul dintre motivele serioase ale creșterii numărului de infecții! Cine plătește?

Monica Pop: Criminal! Acesta este unul dintre motivele serioase ale creșterii numărului de infecții! Cine plătește?

Monica Pop susține că masca este necesară și chiar protejează, însă doar dacă este conformă. Medicul spune că cineva trebuie să plătească pentru faptul că milioane de măști neconforme au ajuns pe piața din România și că asta este o cauză a creșterii numărului de cazuri.

Monica Pop: Criminal! Acesta este unul dintre motivele serioase ale creșterii numărului de infecții! Cine plătește?
de Laura Dinu    |    08 Mar 2021   •   15:09

”S-a trecut cu vederea?!!!

!Cine răspune pentru milioanele de măști neconforme?! Nu s-a auzit să fi fost retrase! Le poartă încă mulți! Cum știm că achizițiile astea nu continuă, punând în pericol sănătatea și chiar viețile românilor!?! Zădărnicirea combaterii bolii, nu?!

Masca e necesară! Protejează însă doar dacă e conformă!

Că populatia, in marea ei majoritate poartă mască, e clar. Insă unele, s-a constatat și anunțat că NU au calitățile necesare pentru a proteja ! S-a luat vreo masură? Au fost retrase? NU?! Atunci, E UNUL DIN MOTIVELE foarte SERIOASE ALE CREȘTERII numărului de INFECȚII!

E vinovată populatia?! Nu e aceeași ?! Nu era normal să se anunțe care sunt măștile NEconforme?! Pentru nepurtarea măștii se dau amenzi imense iar pentru cei care au făcut achiziții incorecte, au câștigat bani mulți, oamenii le-au cumparat cu bani munciți și nici măcar nu sunt protejați (unii s-au îmbolnavit și chiar au decedat, din cauza acestor achiziții iresponsabile), NIMIC?! Ei nu sunt trași la răspundere?! Nici măcar nu s-a anunțat care sunt măștile neprotectoare pentru a fi retrase! Criminal!

NU PLĂTEȘTE NIMENI? TOT OAMENII SUNT VINOVAȚI?! Pâna când?”, scrie Monica Pop pe o rețea socială. 

S-A TRECUT CU VEDEREA?!!! !CINE RASPUNDE PENTRU ACHIZITIILE A MILIOANE DE MĂȘTI NECONFORME?! NU S-A AUZIT SA FI FOST...

Publicată de Monica Pop pe Duminică, 7 martie 2021

×
Subiecte în articol: Monica Pop
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close