Antena 3 CNN Actualitate Monica Pop, mesaj furibund pentru critici: ”Se vede că e o femeie la butoanele administrative!”

Monica Pop, mesaj furibund pentru critici: ”Se vede că e o femeie la butoanele administrative!”

Monica Pop, mesaj furibund pentru critici: ”Se vede că e o femeie la butoanele administrative!”
Sursa foto: Foto: Antena 3
09 Ian 2017   •   09:08

Medicul Monica Pop a lăudat pe Facebook modul în care s-a făcut deszăpezirea în București, arătând că este pentru prima dată când a fost trimisă o mașină specială care să curețe zăpada din curtea spitalului de Oftalmologie și i-a criticat pe cei care, din ”invidie și răutate”, au ales să descarce cuvinte veninoase la adresa primarului Gabriela Firea.

Constat ca orice ar face cineva, cit de bine ar face, se gasesc unii care sa critice! Uneori, cu spume! De ce sa fie bine, daca poate sa nu fie?
E prima data cind ne-a fost trimisa o masina speciala care a curatat zapada de pe alee si din curtea spitalului! Se vede ca e o femeie la "butoanele" administrative! De ce le-o fi asa ciuda unora, vazind ca se face treaba buna in Bucuresti? Eu nu fac politica(putin imi pasa ca unii au crezut altceva), admir insa oamenii de bine! Din orice partid! Daca ar avea ONOARE si CARACTER unii politicieni si adeptii lor, ar lauda initiativele bune ale oricui, indiferent din ce latura politica provine! ! Dar, pt multi, de unde?! E pacat ca din invidie si rautate, fac asa! Un cuvint bun, pentru cei de bine, le-o fi imposibil?! Se simt mai bine descarcind cuvinte veninoase?!”,
a scris pe Facebook Monica Pop.

 

×
Subiecte în articol: Monica Pop deszapezire zapada
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close