Antena 3 Actualitate Monica Pop: ”E posibil? Unii laudă, alții blamează același lucru! Oamenii ce să mai înțeleagă, ce sa mai creadă?”

Monica Pop: ”E posibil? Unii laudă, alții blamează același lucru! Oamenii ce să mai înțeleagă, ce sa mai creadă?”

de Laura Dinu    |    05 Apr 2021   •   13:49
Monica Pop: ”E posibil? Unii laudă, alții blamează același lucru! Oamenii ce să mai înțeleagă, ce sa mai creadă?”

Monica Pop susține că lumea trebuie informată prin campanii corecte, explicații științifice și nu prin interese politice.

”Nu obligatoriu! Nu cu forța! Convingeți oamenii prin campanii corecte, explicați științific și nu după interese politice!

Fiți consecvenți în explicații!!

Dacă se spun mereu lucruri controversate despre boală, tratamente, vaccinuri, daca adevărul nu este cel care conduce o campanie medicală, daca obligați oamenii să facă ceea ce nu vor ( din cauza acestor veșnice controverse), nu veți rezolva niciodată nimic. Hidroxiclorochina, Kaletra, Remdesivirul, Ivermectina, etc, etc, când sunt recomandate, când sunt contraindicate!

La același post TV, unii promovează și alții lupta vehement împotriva aceluiași medicament ! E posibil? Unii laudă, alții blamează același lucru! Oamenii ce să mai înțeleagă, ce sa mai creadă??!! Nu li se explică pe larg , de specialiști NEIMPLICAȚI POLITIC, realitatea de care e atâta nevoie.

Iar a obliga, în necunoștință de cauză, fără convingere, nu va duce la nici un rezultat pozitiv! Abia atunci oamenii considera ca e dictatură!!!”

NU OBLIGATORIU! NU CU FORTA! CONVINGETI OAMENII PRIN CAMPANII CORECTE, EXPLICATI STIINTIFIC SI NU DUPA INTETESE...

Publicată de Monica Pop pe Luni, 5 aprilie 2021

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close