Antena 3 CNN Actualitate Dr. Monica Pop, după discursul lui Iohannis: Domnule preşedinte, din cauza acestei strategii atât de greşite, vor "cădea" tot mai mulţi oameni de COVID!

Dr. Monica Pop, după discursul lui Iohannis: Domnule preşedinte, din cauza acestei strategii atât de greşite, vor "cădea" tot mai mulţi oameni de COVID!

Medicul Monica Pop a spus, joi, după discursul preşedintelui că Iohannis a transmis parţial exact ceea ce ea recomandă de luni de zile, respectiv să se evita panica, pentru că poate provoca depresie, scăderea imunităţii şi, astfel, situaţia se agravează.

Dr. Monica Pop, după discursul lui Iohannis: Domnule preşedinte, din cauza acestei strategii atât de greşite, vor "cădea" tot mai mulţi oameni de COVID!
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    12 Noi 2020   •   15:15

Managerul Spitalui de Urgenţe Oftalmologice din Capitală susţine că, din cauza acestei strategii greşite, de a panica, oamenii vor "cădea" tot mai mulţi.

"Nu ştiri panicarde! Doar grijă!

Monica Pop: Schimbaţi registrul, iar oamenii vor înţelege! 

Astazi in discursul sau, domnul Presedinte a spus, partial, exact ceea ce spun eu de luni si luni de zile: despre panica indusa populatiei, lucru care face mult rau si provoacă depresii si scaderi grave de imunitate, care, exact ele determină cresterea numarului de infectati! 

Domnule Presedinte, din cauza acestei atât de gresite strategii de comunicare cu populatia, oamenii nu mai au nici curaj, nici perspective si nici speranțe! Vor "cadea" tot mai multi!

Schimbati registrul, va fi in favoarea tuturor, iar oamenii vor intelege si vor asculta altfel sa se protejeze! Si o vor face!", este mesajul transmis de medicul Monica Pop, joi, după discursul preşedintelui Klaus Iohannis.

Iohannis, mesaj pentru prefecţi: Să nu deveniţi o sursă de ştiri panicarde!

Mesajul medicului vine după ce, joi, preşedintele Klaus Iohannis le-a cerut prefecţilor, într-o videoconferinţă, să comunice public măsurile de combatere a pandemiei, dar să nu devină o sursă de ştiri panicarde.

"Aştept de la dvs. fermitate, claritate, implicare totală şi o bună comunicare publică. Comunicaţi măsurile, comunicaţi ce se întâmplă, însă să nu deveniţi sursă de ştiri panicarde. Ar fi o eroare fundamentală. 

Suntem îngrijoraţi, dar nu trebuie să fim panicaţi. Trebuie să luăm toate deciziile cu mintea limpede şi să avem în vedere obiectivul principal: sănătatea oamenilor", a afirmat Iohannis.

Cel mai nou bilanţ COVID în România

România a înregistrat, joi, 10.142 cazuri noi de persoane infectate cu coronavirus şi 121 decese. 

Până joi, 12 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 334.236 de cazuri de persoane cu COVID-19 şi 8.510 au decedat.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 12.852. Dintre acestea, 1.152 sunt internate la ATI.
 

×
Subiecte în articol: Monica Pop panica Klaus Iohannis
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close