Antena 3 CNN Actualitate Monica Pop, reacție virulentă: ”Din nou, se vede ca soarta se răzbună!”

Monica Pop, reacție virulentă: ”Din nou, se vede ca soarta se răzbună!”

Monica Pop, reacție virulentă: ”Din nou, se vede ca soarta se răzbună!”
Sursa foto: Foto: Facebook/Monica Pop
31 Dec 2016   •   17:00

Medicul Monica Pop a postat pe pagina de Facebook un mesaj în care scrie că vânătorii sunt oameni fără suflet și că această practică odioasă trebuie oprită.

Mesajul Monicăi Pop vine după ce la cabinetul acesteia s-a prezentat un pacient împușcat în ochi, în timpul unei partide de vânătoare.

”VINATOR IMPUSCAT in OCHI! UCIDEREA DE ANIMALE = DISTRACTIE?! Avem din nou internat un vinator impuscat grav la vinatoare (ce practica odioasa!). Din nou, se vede ca soarta se razbuna si ca fiecare plateste dupa fapte mai devreme sau mai tirziu! Ca dovada. Poate ca o data se iarta, poate. Dar repetarea NU! Am mai avut citeva zeci de asemenea pacienti. N-am sa pot intelege niciodata cum se poate distra cineva vazind cum se zvircoleste in ghearele mortii un animal (fie el si pasare) impuscat de mina sa!! Ce caracter poate avea un asemenea (ne-)om?! Nu are!! Sintem facuti sa dam, nu sa luam viata fiintelor! LUAREA VIETII UNUI ANIMAL POATE FI O DISTRACTIE? Eu o detest, ca si pe toti cei care o practica si pe cei care pot fi prieteni cu asemenea persoane fara suflet! CA N-AU, ASTA E FOARTE, FOARTE SIGUR!”, a scris Monica Pop, pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: Monica Pop
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close