Antena 3 CNN Actualitate Dr. Monica Pop, revoltată: A ajuns un virus să răstoarne planeta! Cine şi ce câștigă din panica indusă cu bună-știință?

Dr. Monica Pop, revoltată: A ajuns un virus să răstoarne planeta! Cine şi ce câștigă din panica indusă cu bună-știință?

Medicul Monica Pop se arată revoltată de faptul că a ajuns un virus "să conducă şi să răstoarne planeta" şi spune că acum, atunci când se aude de un deces, oamenii întreabă dacă e din cauza COVID.

Dr. Monica Pop, revoltată: A ajuns un virus să răstoarne planeta! Cine şi ce câștigă din panica indusă cu bună-știință?
Sursa foto: Agerpres
de Gabriel Dano    |    02 Noi 2020   •   15:10

Managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală nu înţelege de ce se vorbeşte doar de "aspectele negative" ale COVID şi se întreabă "cine şi ce câștigă din panica indusă cu bună știință?".

"A ajuns un virus să conducă şi să răstoarne planeta!!! Şi toată viaţa ei!!

Oricine afla despre un cunoscut ca este bolnav sau, mai rau, că s-a stins, indiferent in urma carei patologii, intreabă imediat: "de COVID?!".

Asadar, au disparut ca prin farmec toate celelalte afectiuni severe, care pot duce la asa ceva Dar, care decimează in continuare, fapt de care nu prea se tine seama! Nu mai sunt boli pulmonare, cardiovasculare, nici digestive, cancere, accidente, traumatisme, agresiuni, diabet si ciroze decompensate, suicid, toxiinfectii etc! Nimic! Doar COVID!

Monica Pop: De ce este neindicată necropsia?

Intrebări:

- de ce sunt puse in fată exclusiv aspectele negative (bolnavii din ATI, cazurile grave, mortii) si nu se discuta nimic despre cei 85% vindecati. Cine si ce câștigă din panica indusă cu bună știință? 

- de ce este neindicată necropsia, stiut fiind că justificarile cu protectia fata de medicii legisti e o poveste! Ei se pot proteja asa cum o fac si medicii infectionisti, ATI, pneumologi etc. Se stie că doar prin efectuarea necropsiei se pot constata leziunile provocate de o afectiune si astfel se pot combate. Si salva vieti!

Raspunsuri?!", s-a arătat revoltat medicul Monica Pop, luni, pe pagina de Facebook.

COVID-19 în România

Grupul de Comunicare Strategică al Guvernului a publicat ultimul bilanț al pandemiei de coronavirus în România. Luni avem 4.041 de cazuri noi de infectare cu coronavirus şi 86 de noi decese.

Până luni, 2 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 250.704 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus şi 7.153 de morţi.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 11.702. Dintre acestea, 916 sunt internate la ATI.

×
Subiecte în articol: Monica Pop
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close