Antena 3 CNN Actualitate Monica Pop, revoltată de testele COVID false: "Aşa s-ar elimina marea majoritate a erorilor! Nu aşa ar fi corect?"

Monica Pop, revoltată de testele COVID false: "Aşa s-ar elimina marea majoritate a erorilor! Nu aşa ar fi corect?"

Medicul Monica Pop, managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală, spune că testele pentru COVID au un procent de eroare recunoscut şi se arată revoltată de faptul că bolnavii au nevoie de două teste negative pentru a se putea externa, în timp ce la internare e nevoie numai de unul singur.

Monica Pop, revoltată de testele COVID false: "Aşa s-ar elimina marea majoritate a erorilor! Nu aşa ar fi corect?"
Sursa foto: Monica Pop/Facebook
de Denisa Nedelcu    |    29 Iul 2020   •   17:30

În felul acesta, ar fi mai corect, este de părere medicul Pop şi s-ar evita infectarea unor falşi bolnavi în spital.

"Procent de eroare recunoscut la teste! Şi nu semnificativ!

Monica Pop: Aşa s-ar elimina marea majoritate a erorilor!

Atunci, dacă pentru externare e nevoie de două teste negative succesiv, pentru confirmare de ce nu ar trebui tot două teste, pozitive succesiv, la 24 de ore interval? Nu aşa ar fi corect?

Normal ar fi ca orice test pozitiv să fie repetat după 24 de ore. La acelaşi sau la alt laborator. Ar fi muuult mai corect şi muuult mai puţin costisitor. Şi s-ar elimina marea majoritate a erorilor!

Pop: E risc pentru pozitivi ca testul să fie fals şi să ia COVID în spital

Altfel e risc pentru orice pozitiv ca testul să fie fals şi să fie internat de sănătos! Perfect pentru a se infecta în contact cu adevăraţii pacienţi!", a scris medicul Monica Pop, miercuri, pe pagina de Facebook.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică (GCS), până miercuri, 2.269 persoane diagnosticate cu COVID-19 au decedat. La ATI sunt internați 377 de pacienți, iar numărul este mai mare cu 24 de cazuri decât cel raportat marți.
 

×
Subiecte în articol: Monica Pop teste
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close