Antena 3 CNN Actualitate Monica Pop, extrem de revoltată: Cât de jos să fii să afirmi așa ceva!

Monica Pop, extrem de revoltată: Cât de jos să fii să afirmi așa ceva!

Monica Pop, extrem de revoltată: Cât de jos să fii să afirmi așa ceva!
Sursa foto: foto: Facebook/ Monica Pop
02 Feb 2018   •   13:16

Monica Pop este extrem de revoltată de faptul că au apărut zvonuri legate de eliberarea contra cost a fișei de decont de către spitalul în care lucrează.

„REA VOINȚĂ?!!!! Sau SE VREA DEZBINARE?!!! CUI FOLOSEȘTE?!!! CE ȘI CINE CÎȘTIGA prin ÎMPROȘCAREA REPETATĂ A MEDICILOR CU NOROI???!!!
 
Fișa de decont NU este o FACTURĂ și NU SE PLĂTEȘTE!!!!!!

 

Cât de jos să fii să afirmi că fișa de decont, obligatoriu de calculat și atașat foii de observație la externare după orice spitaluzare, conform legii, este o factură care trebuie plătită! Cine și de ce are interes să pună mereu în stare de război pacienții și populația acestei țări cu medicii, când e atâta nevoie că aceștia să rămână în România? Chiar se vrea să plece toți?!!! Nu e clar că e o acțiune concertată?
 

 În media (în unele, nu puține), se comentează și se hiperbolizeaza astfel de lucruri, numai pentru că dă bine să fie rău!!!
 Când și cui i s-au cerut bani pentru fișa de decont? Despre spitalele publice, nu private, e vorba!

 

Un cunoscut reprezentant media spunea, ieri, că din 100 de pacienți internați, 95 pleacă vindecați! Acesta e adevărul, dar, care nu place! Ar trebui să moară toți, ca să fiți mulțumiți, SĂ VĂ SATISFACEȚI NEVOIA DE RĂU? !!!
 

Sunt mulți jurnaliști corecți, dar și câțiva foarte departe de normal, de meserie, jos, foarte jos! Nu revin asupra unei știri neadevărate și otrăvite nici în fața evidenței!!! Dimpotrivă!”, a scris Monica Pop pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Monica Pop
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close